Κλαίνε και οι πολυθρόνες Chesterfield

Κλαίνε και οι πολυθρόνες Chesterfield

Τέλος ο Πατούλης μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους της Κατερίνας Στανίση μέσα στο Ζάππειο. Όχι μόνο δεν πήρε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά τον υποχρέωσαν να αποσυρθεί (πώς κανείς δεν ξέρει) από την κούρσα της υποψηφιότητας, διότι υπήρχε κίνδυνος να κερδίσει, αφήνοντας τον Χαρδαλιά δεύτερο.
Κι αυτό δεν πρέπει να συμβεί για κανέναν λόγο.

*** «Το μερτικό μου απ’ τη χαρά, μου το ‘χουν πάρει άλλοι» χόρευε ο Περιφερειάρχης. Πού να ‘ξερε ο έρμος, τότε, τη σημασία των στίχων μερικές μέρες μετά.


*** Αυτή είναι η δεύτερη φορά που σκύβει το κεφάλι μπροστά στις προσταγές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είχε συμβεί ξανά, για όσους δεν θυμούνται, το καλοκαίρι του 2018. Ενώ ο ίδιος είχε παρουσιάσει τον συνδυασμό του για τον Δήμο της Αθήνας από τα Πετράλωνα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, στη συνέχεια έκανε πίσω επειδή ήθελε να παίξει Monopoly ο Κωστάκης ο Μπακογιάννης. Τότε βέβαια ο Μητσοτάκης του χρύσωσε το χάπι με την Περιφέρεια, ενώ τώρα τον στέλνει από εκεί που ‘ρθε.
Όχι, στα Πετράλωνα, γιατί δεν θυμάται καν πού πέφτουν, αλλά στο σπίτι του.

*** Για την ιστορία, ο Πατούλης τότε αρχικά ήταν ανένδοτος στο να κάνει πίσω. «Γιατί να αποσυρθώ;», έλεγε και συμπλήρωνε με νόημα απέναντι στο ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος με τον γόνο ανιψιό: «Καλοδεχούμενοι στη μάχη είναι όλοι, αρκεί να παίζουν καθαρά. Στα ίσια, κι όχι ύπουλα. Με βάση αρχές, αξίες και προγράμματα. Κι όχι στη βάση κληρονομικών δικαιωμάτων».

*** Και τώρα αρχικά οι συνεργάτες του έλεγαν ότι θα κατέβει ως «αντάρτης» παρά τα όσα ακούγονταν περί διαγραφής του από το κόμμα, αλλά τελικά ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Τι λέτε να μεσολάβησε;

*** Και τώρα ποιος Περιφερειακός πωπός θα κάθεται στις πολυθρόνες Chesterfield, αξίας 20.000 ευρώ; Αν όχι του Πατούλη που τις πόνεσε, τις στήριξε όταν τον έκραζαν και οι πέτρες, τότε ποιου;


*** Του Χαρδαλιά, του οποίου η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε λίγο πριν την επικίνδυνη γκάφα της δημοσιοποίησης απόρρητων χαρτών; Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας που έχει ένα ψώνιο με τις φωτογραφίες, πήγε και στήθηκε μπροστά από τον απόρρητο χάρτη και στη συνέχεια το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία για τα ΜΜΕ.
Η φωτογραφία όπως καταλαβαίνετε από προχθές είναι viral στο Twitter και από χθες το απόγευμα «παίζει» στα τουρκικά ΜΜΕ.

*** Τέλος και ο Μηταράκης, ο οποίος πήγε διακοπές στην Πάτμο εν μέσω φωτιών. Άσχετα αν 40 ώρες μετά ο Μητσοτάκης πήγε στα Χανιά για weekend. Τα τοπικά ΜΜΕ τον απαθανάτισαν κιόλας και είδαμε για 47η φορά τη ρόγα του. Και εμείς για ένα μπάνιο πήγαμε τις προάλλες στην Ψάθα και μας έφαγαν τα κουνούπια.

*** Τώρα που θυμήθηκα τις παραλίες, γίνεται μια άκρως αξιέπαινη προσπάθεια στην Πάρο από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι προσπαθούν να ελευθερώσουν ξανά κομμάτια των παραλιών που εκμεταλλεύονται παράνομα επιχειρηματίες. Εύχομαι και ελπίζω η προσπάθεια αυτή να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να επανακτηθούν τα κομμάτια των παραλιών αυτών που λυμαίνονται κάτι μάγκες του γλυκού νερού.


*** Όχι, αυτό δεν θα το δείτε στα κανάλια. Υπάρχει λόγος…


*** Για τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι, δεν θέλω να γράψω τίποτα. Ούτε υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων δεν μπορούν να βγάλουν…

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter