Κωνσταντινούπολη: Αγωνία για την 31χρονη Ελληνίδα – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές (Video)

Κωνσταντινούπολη: Αγωνία για την 31χρονη Ελληνίδα – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές (Video)

Σε θρίλερ μετατράπηκαν οι ολιγοήμερες διακοπές στην Κωνσταντινούπολη για το ζευγάρι από το Ρέθυμνο. Ο 52χρονος Νορβηγός και η 31χρονη Ελληνίδα, είχαν επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη ωστόσο, η κοπέλα βρέθηκε αναίσθητη -αλλά με σφυγμό- δίπλα στον νεκρό σύντροφό της, στο διαμέρισμα που είχαν κλείσει στον Γαλατά.

Η κοπέλα, δίνει μάχη για τη ζωή της, και σύμφωνα με όσα είπε ο θείος της, προκύπτουν πολλά ερωτήματα, ενώ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. «Μάλλον πετάξανε σπρέι στη μούρη. Από εκεί πέρα από την Τουρκία ακούστηκε ότι πήγαν να τους ληστέψουν», ανέφερε ο θείος της και συμπλήρωσε «η κοπελιά λέει είναι σε κώμα, σε κωματώδη κατάσταση. Είναι στην εντατική, δεν ξέρουν αν “θα τη βγάλει”. Τη βρήκανε αναίσθητη και δεν ξέρουμε ακόμα… Δεν είναι καθαρά τα πράγματα» τόνισε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 31χρονη έχει αποσωληνωθεί. Οι γονείς της 31χρονης βρίσκονται ήδη στην Τουρκία και αγωνιούν για τη ζωή του παιδιού τους και αναζητούν απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης: Μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρός 52χρονος Νορβηγός και μία Ελληνίδα στο νοσοκομείο

Τι εξετάζουν οι τουρκικές αρχές

Οι τουρκικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το ζευγάρι δεν είχε κάποιο σημάδι από ξυλοδαρμό ή επίθεση.

Μεταξύ άλλων, εξετάζεται το γεγονός το ζευγάρι να έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις από το τζάκι, χωρίς να αποκλείεται και το σενάριο της διαρροής αερίου.

Απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να δοθούν από τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του 52χρονου Νορβηγού.

Το χρονικό

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί και έμενε στο Ρέθυμνο, ενώ κανόνιζε το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη αρκετό καιρό.

H τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο θυρωρός του κτηρίου δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι και γι’ αυτό αφού ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος πήρε την άδεια να μπει στο διαμέρισμα με το εφεδρικό κλειδί που είχε στη διάθεσή του και βρήκε τον Νορβηγό και την Ελληνίδα στο υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις τους.

Το προαίσθημα της μητέρας

«Στο Ρέθυμνο μένανε, εδώ πέρα είχαν γνωριστεί. Και της λέει η μαμά της και ο μπαμπάς της: ‘Έχω κακό προαίσθημα, μην φύγεις κοπέλα μου’ της κάνουν. ‘Μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο» λέει: ‘είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά’», ανέφερε ο θείος της 31χρονης.

Η οικογένεια της 31χρονης είναι σε άσχημη κατάσταση και ειδικά ο πατέρας της καθώς, όπως είπε ο θείος της κοπέλας, «είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 31 χρονών. Ο άλλος, εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με τεράστια περιουσία».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντινούπολη: Δύο Ελληνίδες αυτοκτόνησαν σε λίγες ημέρες – Μία ακόμη στο νοσοκομείο (Video)

Βουτιά θανάτου Ελληνίδας στην Κωνσταντινούπολη – Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter