Κωνσταντινούπολη: Δύο Ελληνίδες αυτοκτόνησαν σε λίγες ημέρες – Μία ακόμη στο νοσοκομείο (Video)

Κωνσταντινούπολη: Δύο Ελληνίδες αυτοκτόνησαν σε λίγες ημέρες – Μία ακόμη στο νοσοκομείο (Video)

Συγκλονίζουν τα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη με ισάριθμες Ελληνίδες να βάζουν τέλος στη ζωή τους με διαφορά λίγων ημερών. Η πρώτη, μάλιστα, καταγράφηκε και σε βίντεο – γροθιά στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα να πέφτει από μεγάλο ύψος. Ο λόγος για την Ελένη Μπουλούντα, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Η 54χρονη Ελένη μετέβη για άγνωστο λόγο σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Beylikdüzü Yakuplu της Κωνσταντινούπολης. Αφού περπάτησε για λίγο μέσα σε αυτό, φέρεται να σκαρφάλωσε μέσω της εξόδου πυρασφάλειας στην ταράτσα του εμπορικού κέντρου, απ’ όπου και πήδηξε, δίνοντας τέλος στη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσαν ιατρικές ομάδες για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όμως ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Για το περιστατικό, που έχει καταγραφεί από κάμερες αυτοπτών μαρτύρων, διεξάγεται αστυνομική έρευνα. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το τι οδήγησε την 54χρονη στο απονενοημένο διάβημα.

Το βίντεο προκαλεί σοκ

Άλλο ένα περιστατικό αυτοκτονίας

Ταυτόχρονα, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως στις 9 Ιανουαρίου καταγράφηκε ένα ακόμα περιστατικό αυτοκτονίας. Ξανά με θύμα Ελληνίδα. Η νεαρή γυναίκα θέλησε αρχικά να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα με το αυτοκίνητό της, ωστόσο το όχημά της ακινητοποιήθηκε στις προστατευτικές μπάρες.

Σύμφωνα με το Medyatava, η γυναίκα βγήκε από το όχημά της και έπεσε από τη γέφυρα, ενώ τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η αυτοκτονία της φαίνεται να ήταν προσχεδιασμένη λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

 

Και σε διαμέρισμα

Ωστόσο,  ένα ακόμα περιστατικό καταγράφηκε στην Κωνσταντινούπολη με γυναίκα ελληνικής καταγωγής η οποία εντοπίστηκε, αυτή τη φορά αναίσθητη σε διαμέρισμα.

Σύμφωνα με το NTV, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άνοιξε την πόρτα με το αντικλείδι. Ωστόσο, όταν μπήκε, βρήκε ένα ζευγάρι ακίνητο στην κρεβατοκάμαρα.

Η Αστυνομία και οι ιατρικές ομάδες έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος άνδρας είχε πεθάνει, ενώ η 31χρονη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε περισσότερα: Μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρός 52χρονος Νορβηγός και μία Ελληνίδα στο νοσοκομείο

Δείτε επίσης:

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: Άθλιο παιχνίδι της ΝΔ με τον μηχανοδηγό – «Φτάσατε να ενοχοποιήσετε και νεκρούς»

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: Αρνούνται δύο μάρτυρες να καταθέσουν – Πολιτική σπέκουλα από Μαρκόπουλο

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: «Ο Χατζηδάκης τον… βάφτισε ΝΔ» είπε ο Κόκκαλης για τον Ζηλιασκόπουλο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter