Κωπηλασία: Και ο Ντούσκος στο Τόκιο

Κωπηλασία: Και ο Ντούσκος στο Τόκιο

O κωπηλάτης Στέφανος Ντούσκος έγινε το 42ο μέλος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας για το Τόκιο, αφού εξασφάλισε το εισιτήριο πρόκρισης μέσα από το Προολυμπιακό μήτιγκ που έγινε στο Βαρέζε της Ιταλίας. Εκτός από το σκιφ του Ντούσκου, η κωπηλασία θα εκπροσωπηθεί στο Τόκιο και από τις Κυρίδου-Μπούρμπου στη δίκωπο χωρίς πηδαλιούχο.

Έχουν εξασφαλιστεί επίσης 6 συμμετοχές στον στίβο (Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Παπαχρήστου, Πόλακ, Ντρισμπιώτη, Τεντόγλου), 7 στην κολύμβηση (Ντουντουνάκη, Εγγλεζάκης, Γκολομέεφ, Χρήστου, Βαζαίος, Παπαστάμος, καθώς και η ομάδα 4x100 ελεύθερο ανδρών), 6 στην ιστιοπλοΐα (Καραχάλιου, Σπανάκη-Τσουλφά, Δίβαρη, Κοκκαλάνης, Μιτάκης, Μάντης-Καγιαλής), 1 στην ξιφασκία (Γκουντούρα) 2 στη σκοποβολή (Κορακάκη, Μαυρομμάτης), 1 στην πάλη (Περβολαράκη), 2 στην ποδηλασία (Βολικάκης, Τζωρτζάκης) και 1 στο πόλο (Εθνική Ανδρών).

Βέβαιη, αν και όχι τυπικά επικυρωμένη, είναι και η παρουσία του Λευτέρη Πετρούνια στη γυμναστική, όπως και των Στέφανου Τσιτσιπά, Μαρίας Σάκκαρη στο τένις. Η Προολυμπιακή διαδικασία συνεχίζεται στα περισσότερα αθλήματα, με αρκετούς Έλληνες αθλητές να τρέφουν ελπίδες πρόκρισης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter