Κορονοϊός: Ανησυχία στα νοσοκομεία για την απότομη αύξηση των εισαγωγών

Κορονοϊός: Ανησυχία στα νοσοκομεία για την απότομη αύξηση των εισαγωγών

Αυξάνονται καθημερινά οι ασθενείς με Covid-19 που έχουν ανάγκη νοσηλείας.

Η εικόνα αυτή παρατηρείται τόσο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό», όπως επίσης και στο «Σωτηρία» αλλά και στο «Αττικόν». Όπως αναφέρουν γιατροί των παραπάνω νοσοκομείων πρόκειται στην πλειοψηφία για ασθενής που δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά και για νέους.

Την ίδια εικόνα περιγράφουν και νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ και στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων έχει παρατηρηθεί μια σχετική αύξηση. Όπως μεταδίδει το το epiruspost σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύονται δέκα ασθενείς. Οι ηλικίες τους είναι από 20 ετών μέχρι και 65.

Την ίδια ώρα, οι Μονάδες του Νοσοκομείου Χατζηκώστα επί ένα περίπου μήνα είχαν αδειάσει. Σήμερα νοσηλεύουν τέσσερις ασθενείς από 48 μέχρι 62 ετών. Χαρακτηριστικό για την αύξηση των νοσηλειών που έχει παρατηρηθεί είναι τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ. Το Αττικό νοσοκομείο εφημερεύει από χθες Δευτέρα έως σήμερα το πρωί στις 8. Προσήλθαν 137 ύποπτα κρούσματα κορονοϊού με συμπτώματα. Εισήχθησαν στο νοσοκομείο για εισαγωγή 31 ασθενείς θετικοί και ύποπτα κρούσματα. Νοσηλεύονται 43 ασθενείς με κορονοϊο στις κλινικές και 2 στη ΜΕΘ.

Αττικόν: 15 ημέρες πριν
Προσελεύσεις ασθενών υπόπτων και θετικών κρουσμάτων στις εφημερίες 25. Στις κλινικές νοσηλευόταν 8 ασθενείς με κορονοϊο και 1 στη ΜΕΘ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter