Κωστής Σαββιδάκης: «Μου έκαψαν τα πνευμόνια με το πολύ οξυγόνο» (Video)

Κωστής Σαββιδάκης: «Μου έκαψαν τα πνευμόνια με το πολύ οξυγόνο» (Video)

Όσα βίωσε κατά τη νοσηλεία του, όταν νόσησε από κορονοϊό, αλλά και όλα εκείνα που είδε να διαδραματίζονται δίπλα του ενώ ήταν στο νοσοκομείο αναφέρθηκε ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης σε συνέντευξή του στο Open.

«Οι συνθήκες στα νοσοκομεία μας οι συνθηκες στο θέμα της υγείας που συνεχίζουν να υπάρχουν. Αν δεν γίνει ριζική αλλαγή, δεν θα αλλάξουν τα πράγματα. Βλέπουμε οτι πεθαίνουν άνθρωποι, η έγκυος που πέθανε πρόσφατα η άλλη κυρία στα Δωδεκάνησα που δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Όσο ήμουν στο νοσοκομείο, το τραγικό ήταν ότι δεν υπήρχαν νοσηλευτές και φάρμακα. Ήμουν τελείως αβοήθητος. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι και να λες ότι “δουλεύω τόσα χρόνια, πληρώνω τη συνεισφορά μου στο ΙΚΑ, τα ένσημά μου” και να είναι έτσι. Αυτά τα λεφτά γιατί τα παίρνετε; Πού πάνε; Δεν δικαιούμαι μια ασπιρίνη; Ένα χάπι; Έναν άνθρωπο για να είναι εκεί και να με εξυπηρετήσει; Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό το πράγμα. Αυτό ήταν το μόνο που με τρόμαξε»,είπε .

Επίσης εξήγησε πως ένα λάθος που έγινε κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ στην υγεία του «Μου έκαψαν τα πνευμόνια με το πολύ οξυγόνο που μου έβαλαν. Χρειάζεται 8 μήνες για να επανέλθουν. Ενώ έπρεπε να μου βάλουν κανονικό οξυγόνο, μου έβαλαν turbo. Δεν φοβήθηκα για την υγεία μου, αλλά τσαντίστηκα με όσα γίνονται εκεί μέσα. Δεν γίνεται το 2022-2023 στα νοσοκομεία της Ελλάδα να δένουν τους ασθενείς γιατί δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό γιατι είχαν σπασμούς για να μην πέσουν από τα κρεβάτια τους . Είναι τραγικό να ακούς 18 μέρες τις φωνές των ανθρώπων να φωνάζουν βοήθεια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter