Κρήτη: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που «έσβησε» μετά τον εμβολιασμό της, θα κάνει τη δεύτερη δόση

Κρήτη: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που «έσβησε» μετά τον εμβολιασμό της, θα κάνει τη δεύτερη δόση

Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας, που έχασε τη ζωή της από θρόμβωση του εμβολίου της Astrazeneca, αποφάσισε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως η επιθυμία της γυναίκας του ήταν να μη γίνει η περίπτωσή της σημαία των αντιεμβολιαστών.

«Η γυναίκα μου ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού, έκανα τη δεύτερη δόση χθες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαλλάσσει τις ευθύνες που υπάρχουν για τον θάνατό της, γιατί αν είχε γίνει με περισσότερη προσοχή ο εμβολιασμός της, εγώ δε θα είχα χάσει τη σύζυγό μου και το πρόγραμμα εμβολιασμού δε θα είχε δεχτεί τόσο μεγάλο πλήγμα», είπε και πρόσθεσε πως δε θα έπρεπε να χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca σε ηλικίες κάτω των 60 ετών.

Πρόσθεσε, δε, ότι έκανε τη δεύτερη δόση με το εμβόλιο της Pfizer, γιατί είχε εμφανίσει και κάποιες παρενέργειες με την πρώτη δόση του AstraZeneca, όπως εξανθήματα, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

«Μου είχε πει και η ίδια όταν ενημερωθήκαμε κι επίσημα ότι υπήρχε το σύνδρομο με τις θρομβώσεις, ως παρενέργεια του εμβολίου της AstraZeneca, ότι η περίπτωσή της δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών», πρόσθεσε.

Υπογραμμίζεται πως την πρόθεση του κ. Κρυοβρυσανάκη έκανε γνωστή γιατρός του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε σχετική ανάρτηση στο Facebook τονίζουν:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter