Κρουαζιέρα θα σε πάω, γιατί σε νοιάζομαι και σ’ αγαπάω…

Κρουαζιέρα θα σε πάω, γιατί σε νοιάζομαι και σ’ αγαπάω…

*** Όταν είδα τη φωτογραφία με τον Κυριάκο να συστήνει την πεθερά του στον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αλ Σίσι, ήμουν σίγουρη ότι ήταν photoshop. Αμ, δε… Κανονική ήταν ανάθεμά τον. Είδα και το βίντεο. Πήρε μαζί του την πεθερά του ο αθεόφοβος ταξιδάκι αναψυχής, επειδή λέει έχει καταγωγή από την Αλεξάνδρεια.
Κι αν δικαιολογούν σήμερα με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της εκεί, σε ένα θεσμικό ταξίδι, αύριο γιατί να μην μας πουν ξέρω εγώ «ταξίδεψε μαζί με τον πρωθυπουργό στην Πορτογαλία επειδή ήθελε από μικρή να πάει, αλλά τόσα χρόνια δεν τα κατάφερε»;
Αλλά αυτά κάνεις όταν αισθάνεσαι ότι η χώρα σου ανήκει.

*** Και οι πληρωμένοι μετακλητοί (ή και απλήρωτοι, υπάρχουν πολλοί) χειροκροτητές στο twitter τα έβαλαν με τον Τζανακόπουλο και την Αχτσιόγλου που πήγαν, λέει, στο Costa Navarino λίγο πριν γίνουν γονείς. Στην τελική πλήρωσαν από την τσέπη τους. Ούτε πεθερά πήγαν διακοπές στην Αίγυπτο με τα δικά μας λεφτά, ούτε το ελικόπτερο καναλάρχη ή κάποιο άλλο, άλλου επιχειρηματία, δανείστηκαν για να πάνε.

*** Όταν ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε αποζημίωση 18.000 ευρώ για εξύβριση σχετικά με την υπόθεση του Βασίλη Μπεσκένη, όλα τα ΜΜΕ έπαιξαν τα ρέστα τους. Τώρα δεν έμαθαν ότι το Εφετείο τον δικαίωσε. Ρε στον ύπνο τους τον βλέπουν. Στανταράκι.

*** Με πανηγυρικό τρόπο, όπως αρμόζει σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου σαν κι αυτή του Κυριάκου, ανακοινώθηκε η έναρξη των εργασιών της γραμμής 4 του Μετρό. Πρωτοδεύτερο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ. Πήγε και ο πρωθυπουργός μας ντε. Γιατί να μην πάει; Θυμάται κανείς ότι πριν 2-3 χρόνια μιλούσε για «τυφλή γραμμή» 4 του Μετρό;

*** «Διακινώ ότι διακινείται στο διαδίκτυο» απάντησε ο Νίκος Ρωμανός μετά το κράξιμο – και τη διαρροή ότι επρόκειτο να φάει εξώδικο – για το retweet που έκανε για τον βιαστή των Πετραλώνων ότι δήθεν αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Κι αυτός είναι Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή, μια δουλειά έχει να κάνει και την κάνει λάθος. Ή μήπως όχι;

*** Και επειδή σίγουρα δεν είναι απ’ αυτούς που ζητούν συγγνώμη, ανασκεύασε λέγοντας «ναι, ο βιαστής δεν βγήκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου, όπως οι υπόλοιποι 12.000 που αποφυλακίστηκαν». Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία την 1/1/2015 οι συνολικοί κρατούμενοι ήταν 11.798 και την 1/1/2019 ήταν 10.654. Δηλαδή κάπου ανάμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβγαλε όλους κι έβαλε άλλους στη θέση τους.
Όταν, δε, τον ρώτησαν στην ίδια εκπομπή από πού άντλησε την πληροφορία, απάντησε «έτσι έγραψε η Καθημερινή». Τον αγαπώ…

*** Μετά την άνοιξη της ελληνικής μυθοπλασίας ήρθε και το φωτεινό καλοκαίρι του κινηματογράφου. Το Χόλυγουντ είναι εδώ με γυρίσματα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, στο Πόρτο Χέλι, στις Κυκλάδες. Ποιος όμως γνωρίζει ότι αυτό είναι έργο του ΣΥΡΙΖΑ που έφτιαξε το ΕΚΟΜΕ και που θέσπισε ανταγωνιστικά κίνητρα; Όταν τα έλεγε ο Κρέτσος ούτε μάλλον στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον πίστευαν. Τώρα κυβερνητικοί και τοπικοί παράγοντες της ΝΔ κάνουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις ότι έφεραν επενδύσεις στον κινηματογράφο.
Παλιά τους τέχνη κόσκινο βέβαια.

*** Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αφού απέτυχαν να καταρρίψουν μαζί με τις ακροδεξιές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου ως «απαράδεκτη» την έκθεση που υπερασπίζεται την άμβλωση ως ανθρώπινο δικαίωμα, τελικά την υπερψήφισαν.
Κανονική κωμωδία, όχι αστεία.

*** Παγώνουν τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία. Πώς να μην παγώσουν αφού ξέρουν ότι θα γίνουν ρεζίλι των σκυλιών και των γατιών και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία; «Δεν είναι κάτι επείγον» απάντησε ο Τασούλας.
Μα αυτό είχε πει και τον Σεπτέμβρη του 2020 όταν τον ρώτησαν οι κοινοβουλευτικοί.
Λες να μην έχουν βρει ακόμα εισηγητές, αν και κάπου διάβασα ότι ο ένας θα είναι ο Καιρίδης. Εγώ πάντως προτείνω Σαμαρά. Να δείτε εκείνη τη μέρα θα είναι άρρωστος.

*** Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – μάλλον για να μην φοβούνται οι τουρίστες και φεύγουν. Για τον Τσελίκα τι να πρωτοπώ και τι να πρωτογράψω;

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1407970295466627072?s=20

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter