Κώστας Πατέρας: Όταν ο Μητσοτάκης τον κάλεσε για να ανατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ

Κώστας Πατέρας: Όταν ο Μητσοτάκης τον κάλεσε για να ανατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί ο κατά δήλωσή του πολιτευτής Τρικάλων, «D. Ed., M.Ed., Ph.D. Δρ. Κώστας Πατέρας», να ισχυρίζεται ότι διαθέτει τα προσόντα να διοικήσει ένα δημόσιο νοσοκομείο και ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας, αλλά η πραγματικότητα μάλλον τον διαψεύδει.

Όπως διαβάζουμε στον τοπικό Τύπο των Τρικάλων, ο Κώστας Πατέρας δεν είναι ένα απλό στέλεχος της ΝΔ το οποίο έκανε τον κύκλο του σε ΛΑΟΣ και ΑΝΕΛ και επανέκαμψε στην Πειραιώς βλέποντας το φως το αληθινό, αλλά τον Μάιο του 2018 είχε συναντηθεί και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του τελευταίου στη Βουλή.

Κι όπως παραδέχεται και ο ίδιος η συνάντηση έγινε ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και διήρκησε μισή ώρα σε «πολύ φιλική ατμόσφαιρα» όπου αντηλλάγησαν «απόψεις, για την επικρατούσα πολιτική κατάσταση με αναφορά και στο πολιτικό τοπίο των Τρικάλων».

Την επόμενη ημέρα ο κ. Πατέρας έλεγε στον τοπικό Τύπο ότι «ο Πρόεδρος με κάλεσε να βοηθήσω την παράταξη, προκειμένου να ανατραπεί, το συντομότερο δυνατόν, η παρούσα Συγκυβέρνηση, που έφερε την χώρα σε αδιέξοδα, παραμερίζοντας κάθε πικρία του παρελθόντος…

Δέχθηκα την πρόταση του και συμφωνήσαμε στο εξής να αγωνίζομαι από τις επάλξεις ενός χώρου, που τον υπηρέτησα επί δεκαετίες, ελπίζοντας πως τα λάθη θα μας κάνουν πιο δυνατούς, δίκαιους και πιο αποτελεσματικούς».

Και φυσικά ο χώρος έσπευσε να ανταμείψει τον Δρ. Κώστα Πατέρα για τη συμβολή του στην ανατροπή της προηγούμενης Κυβέρνησης με τη θέση του διοικητή στο τοπικό νοσοκομείο. Μόνο που η σκόνη που σηκώθηκε από τον κομματικό διορισμό έπνιξε τον άτυχο πολιτευτή. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter