Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΛ απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πέναλτι

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΛ απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πέναλτι

Η ΑΕΛ προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στα πέναλτι, με το 90λεπτο να λήγει ισόπαλο 1-1 χάρις σε δύο πέναλτι-εφευρέσεις του διεθνή μάλιστα διαιτητή Παπαπέτρου και ο οποίος έδειξε και κόκκινη στο ένα από αυτά! Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που «φωνάζουν» ότι στην Ελλάδα το VAR είναι τελικά απαραίτητο ακόμη και στα… φιλικά παιχνίδια…

Στο 52’ πρώτη η ΑΕΛ πήρε το πέναλτι-δώρο από τον Παπαπέτρου ο οποίος υπέδειξε παράβαση στο σουτ του Ογκμπόε πάνω στο κεφάλι του Γκαρντάβσκι που ήταν στη γραμμή της εστίας. Από τη στιγμή που έδωσε το πέναλτι απέβαλλε τον Γερμανό παίκτη, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μαυρίας και έγραψε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα (62’) ο Παπαπέτρου υπέπεσε σε δεύτερο σοβαρό λάθος όταν ο Ηλιάδης ανέτρεψε τον Περέα και ο διεθνής ρέφερι έδωσε πέναλτι αλλά η αντροπή έγινε μισό μέτρο εκτός περιοχής! Ο Κάργας ευστόχησε (1-1), το σκορ δεν άλλαξε στην παράταση και η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου κρίθηκε στα πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι: Σάλιακας απόκρουση Θεοδωρόπουλου και δοκάρι, Ακούνια 1-0, Κάργας άουτ, Ηλιάδης 2-0, Πίρσμαν 2-1, Μπέρτος απόκρουση Λοντίγκιν, Παντελάκης άουτ, Κολομπίνο 3-1.

Πριν από το παιχνίδι τιμήθηκε η μνήμη του αδικοχαμένου καθηγητή Χαράλαμπου Μπλιόνα που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα στο Αλκαζάρ πριν από 35 χρόνια στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ. Τηρήθηκε επίσης ενός λεπτού σιγή για τον 13χρονο φίλο της ΑΕΛ που έχασε πρόσφατα τη ζωή του.

Ο Παπαπέτρου απόβαλε τον Γκαρντάβσκι κι έδειξε κίτρινες στους Ηλιάδη, Κολομπίνο

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Νικολιάς (67′ Γιάκος), Μαυριάς (91′ Γλύνος), Μπαντιμπανγκά (106′ Συμελίδης), Ογκμπόε (67′ Ακούνια)

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Ρίζος (67′ Πίρσμαν), Σιόντης (84′ Μορέιρα), Καραχάλιος (91′ Λιάσος), Μίνα (46′ Σνάιντερ), Γκαρντάβσκι, Μιλιντσεάνου (46′ Τριάδης), Περέα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter