Κύπελλο Ελλάδας: Στο 95’ ο ΠΑΟΚ πήρε 1-1 από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ

Κύπελλο Ελλάδας: Στο 95’ ο ΠΑΟΚ πήρε 1-1 από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ

Με το 3ο φετινό γκολ από χτύπημα φάουλ του Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, πήρε στο 95’ την ισοπαλία στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ (1-1) στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου στην Τούμπα.

Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή και την Λάρισα να αναζητάει τις αντεπιθέσεις. Πιο σημαντική ευκαιρία για τον «δικέφαλο» το χαμένο τετ α τετ του Ακπομ στο 32’.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και πίεσε για ένα γκολ αλλά στο 55’ ο Ακπομ και πάλι έχασε μοναδική ευκαιρία. Και αντί για το 0-1 έγινε στο 64’ το 1-0 για την ΑΕΛ. Εξοχη προσπάθεια του Γλυνού από τα δεξιά, κεφαλιά-πάσα του Παπαγεωργίου και ο Ταχάρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε εγκλωβισμένος καθώς δεν μπορούσε να βρει λύσεις για να σπάσει την άμυνα των γηπεδούχων και τελικά η λύτρωση για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95’) με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του σπεσιαλίστα Κούρτιτς που έκανε το 1-1. Το ματς τελείωσε με πολύ μεγάλη ένταση μετά από κοκορομαχία των Α. Ζίβκοβιτς και Μπαντιμπαγκά.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Ταχάρ, Τέιλορ, Γλυνό, Θεολόγου, Μαϊδανό και τον προπονητή της ΑΕΛ τον Ζιώγα.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Μαϊδάνος, Γαρουφαλιάς, Ταχάρ (77’ Ηλιάδης), Γιάκος (62’ Συμελίδης), Μαυριάς (62’ Κ. Παπαγεωργίου), Γλυνός (82’ Μπαντιμπαγκά), Κούστα (62’ Ακούνια)

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης (63’ Σίντκλεϊ), Ίνγκασον, Μιχάι, Τέιλορ, Εσίτι (63’ Κούρτιτς), Σβαμπ (75’ Μπίσεσβαρ), Μουργκ (63’ Α. Ζίφκοβιτς), Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι, Άκπομ (83’ Κούτσιας)

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter