Κύρτσος: Πιο αδίστακτος του Όρμπαν ο Μητσοτάκης για την Ελευθερία του Τύπου

Κύρτσος: Πιο αδίστακτος του Όρμπαν ο Μητσοτάκης για την Ελευθερία του Τύπου

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τον περιορισμό της Ελευθερία του Τύπου, στο περιθώριο και της δυσάρεστης εμπειρίας του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της προσεκτικής μεν, ξεκάθαρης δε κριτικής από την επίτροπο Διαφάνειας και Αξιών, Βέρα Γιούροβα, στις Βρυξέλλες.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κύρτσος δεν διστάζει να συγκρίνει τον Έλληνα πρωθυπουργό με τον αυταρχικό ομόλογό του Βίκτορ Όρμπαν, χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πιο αδίστακτο του Όρμπαν».

«Ο Μητσοτ.πιο αδίστακτος από Ορμπαν. Ο Ορμπαν στα κάτω του κινείται στο 45%. Με ανελεύθερες μεθόδους στα ΜΜΕ ξεπερνάει το 50%. Ο Μητσοτ. είναι κάτω από το 30%», επισημαίνει ο Γιώργος Κύρτσος.

Διαβάστε επίσης: Κάτσης και Γκαρά για συνάντηση Οικονόμου – Γιούροβα: «Προσήλθε υπόλογος και αποχώρησε απολογούμενος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος»

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής επισημαίνει πως «ραγίζει η ευρωβιτρίνα Μητσοτ. εξαιτίας περιορισμού ελευθερίας των ΜΜΕ στην Ελλάδα», τονίζοντας πως κριτική για την κατάσταση της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα του ασκούν μεταξύ άλλων Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώσεις δημοσιογράφων και τα πλέον έγκυρα ΜΜΕ.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Γιώργου Κύρτσου:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter