Μανόλο Χιμένεθ: «Είναι θέμα διαφοράς ποιότητας του Ολυμπιακού»

Μανόλο Χιμένεθ: «Είναι θέμα διαφοράς ποιότητας του Ολυμπιακού»

Στην διαφορά ποιότητας των ρόστερ των δύο ομάδων απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη λήξη του ντέρμπι.

«Η διαφορά είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα και χρειάζεται λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει. Ήμασταν «παρόντες» καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού» δήλωσε ο Χιμένεθ και πρόσθεσε: «Παρόλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν σκοράραμε και δεχτήκαμε στο τέλος το δεύτερο γκολ. Είμαι πολύ περήφανος για όλα τα ματς που έχει κάνει η ομάδα μας, εκτός από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό».

Για το αν βγήκε κόπωση: «Το να κάνεις τεράστια προσπάθεια και να παίζεις man to man σε όλο το γήπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο. Όταν σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου, τότε το πνεύμα σου σιγά-σιγά δεν σε ακολουθεί. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πάγκο με πολλές επιλογές. Δεν μπορεί κανείς να καταλογίσει κάτι στους παίκτες μας. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Το μοναδικό λυπηρό γεγονός είναι το αποτέλεσμα».

Για τις αλλαγές που έκανε ο Ολυμπιακός: «Οι παίκτες που μπήκαν έχουν ποιότητα, αλλά και αυτοί που βγήκαν έχουν ποιότητα. Είναι ένα ρόστερ με δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση και δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερα σουτ από τον Ολυμπιακό και στο δεύτερο μέρος είχαμε τις ευκαιρίες μας να ισοφαρίσουμε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter