Μαρία Καρυστιανού: Τη δεύτερη μέρα από το έγκλημα στα Τέμπη αστυνομικός της είπε πως μπάζωσαν τον χώρο «για να κάνουν τρισάγιο»

Μαρία Καρυστιανού: Τη δεύτερη μέρα από το έγκλημα στα Τέμπη αστυνομικός της είπε πως μπάζωσαν τον χώρο «για να κάνουν τρισάγιο»

Ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε η Μαρία Καρυστιανού για το έγκλημα στα Τέμπη στην εκπομπή Αντιθέσεις, αποκάλυψη που επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τη συγκάλυψη που έχει γίνει πάνω στην τραγωδία και το θάνατο 57 ατόμων.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία στα Τέμπη συνέβη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και όπως καταγγέλλει η Μαρία Καρυστινού, δύο ημέρες μετά βρέθηκε στο σημείο για να γνωρίσει από κοντά τη συγκάλυψη που έγινε μέσω μπαζώματος του σημείου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε: «την Πέμπτη το πρωί πήγα στο σημείο και είδα ότι είχαν απομακρυνθεί σχεδόν όλα. Είχε παραμείνει στην άκρη μόνο ένα βαγόνι και κάτι συντρίμμια. Όλος ο υπόλοιπος χώρος είχε πατηθεί με χώμα φρέσκο. Ήταν ένας αστυνομικός εκεί και τον ρώτησα τι συμβαίνει εδώ…που πήγαν τα βαγόνια..γιατί εδώ είναι τόπος εγκλήματος. Μου απάντησε: “Οι οδηγίες που έχουμε είναι ότι πρέπει να στρώσουμε το χώμα γιατί εδώ θα γίνει τρισάγιο”».

Διαβάστε επίσηςΤέμπη: Νέο βίντεο από τον ΣΥΡΙΖΑ για το μπάζωμα του εγκλήματος και την πολιτική συγκάλυψη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter