Μαριάννα Τουμασάτου για Φιλιππίδη: Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή (Video)

Μαριάννα Τουμασάτου για Φιλιππίδη: Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου το πρωί της Δευτέρας μιλώντας για το κίνημα #MeToo, τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και τη δίκη Φιλιππίδη. Μάλιστα, με δική της πρωτοβουλία παραβρέθηκε στη δίκη με σκοπό να στηρίξει τις γυναίκες που βρήκαν τη δύναμη να τον καταγγείλουν.

Όπως, η ίδια υποστήριξε έχει σημασία να τους θυμίζουμε πως είμαστε στο πλευρό των θυμάτων.

Αναλυτικά όσα είπε

«Πήγα στην δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί χρειάζεται να τους θυμίζουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους. Πάντοτε είμαστε στο πλευρό του θύματος. Δεν είναι προσωπικό, είσαι εναντίον του ανθρώπου που έχει καταχραστεί τα δικαιώματα του οποιουδήποτε. Θα είμαι πάντα».

«Τα κορίτσια είναι τόσο δυνατά. Είναι η αιχμή του δόρατος. Είναι τα πλάσματα που θα αναγκάσουν την δικαιοσύνη να δει ξανά το νομικό πλαίσιο για να είναι σαφή τα δικαιώματα των ανθρώπων. Καλό θα είναι να εξαντληθεί η αυστηρότητα στα πλαίσια των πράξεων τους. Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή για να δει και ο επόμενος ότι δεν τον παίρνει. Αυτά τα κορίτσια είναι η αιχμή του δόρατος, για να μην περνάνε εύκολα αυτί που δεν πρέπει να περνάνε εύκολα. Είμαι ψύχραιμη γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είναι ηρωίδες που το ζούνε. Ακούω για αναπαραστάσεις και αναρωτιέμαι πόσες φορές τα ζούνε αυτά τα κορίτσια. Είναι άξιες επαίνου».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter