Μαρτίνς: «Δεν μας επηρεάζει ο ΠΑΟΚ, ήρθαμε για τη νίκη»

Μαρτίνς: «Δεν μας επηρεάζει ο ΠΑΟΚ, ήρθαμε για τη νίκη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (21/10, 22.00) για τον αγώνα με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική του Europa League, ξεκαθάρισε ότι δεν επηρεάζει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει για να νικήσει…

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς είπε:

«Αύριο το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι το ματς με την Άιντραχτ. Το ματς της Κυριακής δεν θα επηρεάσει τα πλάνα μας. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές που είναι στην καλύτερη κατάσταση για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Αν ο Ολυμπιακός μπορεί να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε στην Κωνσταντινούπολη: «Σίγουρα το κίνητρο είναι το ίδιο. Πάντα στόχος μας είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοι είναι διαφορετικοί. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και παίζει κάθετο ποδόσφαιρο και με πολύ δύναμη, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με εξυπνάδα και να είμαστε προσηλωμένοι στην τακτική. Θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να πάρουμε τη μπάλα έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το δυνατό παιχνίδι της Άιντραχτ που είναι η φυσική της κατάσταση».

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο μετά από το ματς με την Άρσεναλ: «Έχουμε πολλές όμορφες αναμνήσεις από εκείνη τη βραδιά με τους φιλάθλους μας. Είμαστε ευτυχισμένοι που θα τους έχουμε στο πλευρό μας. Ξέρουμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πολλοί. Επομένως αυτό μας δημιουργεί υποχρέωση και μεγαλύτερη ευθύνη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για τον Αγκιμπού Καμαρά: «Ο Αγκιμπού είναι ένας παίκτης που έχει την ευελιξία να βρεθεί σε διάφορες θέσεις. Είναι εύκολο για εκείνον να προσαρμοστεί σε πολλές θέσεις. Εκείνος θεωρεί ότι μπορεί να παίξει καλύτερα στη θέση «8», αλλά ανάλογα πως θέλεις να χαλάσεις την ισορροπία του αντιπάλου μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε διάφορες θέσεις.

Για τα δυνατά σημεία της Άιντραχτ: «Πρόκειται για μία ομάδα δυνατή όσον αφορά τη φυσική κατάσταση και μία ομάδα με κάθετο ποδόσφαιρο. Είναι μία ομάδα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Είναι πολύ επικίνδυνη και καταιγιστική στο κάθετο ποδόσφαιρο».

Ο Αγκιμπού Καμαρά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε:

Για το όι έγινε γρήγορα βασικός στον Ολυμπιακό: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα. Είναι πάντα δύσκολο να προσαρμόζεσαι σε μία μεγάλη ομάδα. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για εμένα και με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου. Υπάρχουν στην ομάδα τα αδέρφια μου που με βοήθησαν πάρα πολύ, αλλά να ξέρετε ότι τα πάντα οφείλονται στην πολύ σκληρή δουλειά».

Για το που του αρέσει να παίζει καλύτερα: «Δεν είμαι εδώ για να λέω τη γνώμη μου είμαι εδώ για να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Ότι μου ζητήσει ο προπονητής θα το κάνω. Είναι απίστευτο που θα παίξω μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα βρεθώ μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter