Μαυρογιαλούρος…

Μαυρογιαλούρος…

Εκτός εκλογικής μάχης ο Γιώργος Κατρούγκαλος για τα όσα είπε περί ασφαλιστικών εισφορών, εντός εκλογικής μάχης ο Κώστας Καραμανλής με τους 57 νεκρούς στην πλάτη.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τεράστια «πατάτα», για να μην πω κάτι άλλο, παραμονές εκλογών και η έξοδος από τα ψηφοδέλτια ήταν μονόδρομος. Άλλη λύση δεν υπήρχε και πάλι καλά δηλαδή που το κατάλαβαν στην Κουμουνδούρου και του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

*** Όταν έχεις γράψει το όνομά σου δίπλα στη μεγάλη φορολογία που υπέστη η μεσαία τάξη και που κατά πολλούς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το 2019, απαγορεύεται να λες τέτοιες πατάτες. Απαγορεύεται. Μπορείς να τις λες μόνο στο μπάνιο σου κι αυτό στα κρυφά, με κλειστό το παράθυρο μην σε ακούσει ο γείτονας.

*** Η εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοια θέματα δείχνει, έστω και καθυστερημένα, ότι λειαίνεται και το κόμμα αποκτά αντανακλαστικά που θα έπρεπε να είχε αποκτήσει εδώ και χρόνια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να καταλαβαίνουν όλοι εκεί, στην Κουμουνδούρου, ότι δεν μπορούν να λένε και να γράφουν ό,τι γουστάρουν και μετά να τρέχουν κάποιοι να μαζέψουν το…  χυμένο γάλα.

***Ο Μητσοτάκης πήγε Θεσσαλονίκη, έκανε βόλτα με το Μετρό, αλλά δεν είπε πότε θα παραδοθεί επιτέλους στους κατοίκους της πόλης που κάθε φορά που παίρνουν το αμάξι τους για να πάνε κάπου θέλουν να βάλουν τα κλάματα.

*** Βρέθηκε και ένα τύπος που του φίλησε το χέρι. Λέτε να ήταν καναλάρχης ή ιδιοκτήτης κάποιας μεγάλης εταιρείας ενέργειας; Θα μπορούσε.

*** Πολλοί έχουν αγωνία να δουν τους γονείς τους να ζουν λίγο παραπάνω για να προλάβουν να δουν κάτι που θα τους δώσει χαρά. Ένα παιδί, ένα πτυχίο ίσως, κάτι. Η Δόμνα Μιχαηλίδου, πάλι, είχε αγωνία αν θα προλάβει ο άρρωστος πατέρας της τις εκλογές.
Δεν θα γράψω αυτά που σκέφτομαι…

*** Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα ήθελε να πάει για μπύρα με τον Κουτσούμπα, έτσι ώστε να μάθει τι είναι αυτό που κάνει κάποιον κομμουνιστή. Πρώτα απ’ όλα το να είναι άνθρωπος. Τι κάνει κάποιον νεοφιλελεύθερο και ακροδεξιό την ίδια στιγμή, μπορεί να μας πει ο Μητσοτάκης άραγε;

*** Όταν ο γαμπρός έχει πιει λίγο παραπάνω στο μπάτσελορ.

*** Ποιος είπε ότι για χαράγματα θηρίου μιλά μόνο ο Λιακόπουλος;

https://twitter.com/KseSkai/status/1658853023471247365

*** Ο Κυριάκος είναι καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου, ενώ λίγο αργότερα θα μεταβεί στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στον καναπέ της Φαίης Σκορδά. Δεν θα είχε πλάκα να πάει λίγο νωρίτερα και να μπει στο στούντιο της πρωινής εκπομπής και να πει «ορίστε ευκαιρία για debate;».

*** Τα νοσοκομεία εξακολουθούν πάντα να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Όπως τα ξέρουμε όλοι μας.

https://twitter.com/muxritsa/status/1658940115610206209

*** Τέτοιες δηλώσεις, μετά από τόσες και τόσες γυναικοκτονίες, δεν λέγονται ούτε για πλάκα, ούτε για κανέναν άλλον λόγο. Φτάνει πια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter