Με Σκουντή και Σαχινίδη το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Με Σκουντή και Σαχινίδη το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

«Εκλεισαν» δύο θέσεις για το ευρωψηφοδέλτιο της Χαριλάου Τρικούπη. Τα μηνύματα εστάλησαν… αρμοδίως στον αθλητικογράφο Βασίλη Σκουντή, τη βραδιά που παρουσίασε το νέο βιβλίο του «The Super TRIVIA Quiz Book!» στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου.

Πολύς ο κόσμος της καλαθοσφαίρισης που βρέθηκε κοντά του, αλλά μαζί ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, o οποίος πήρε βιβλίο με χειρόγραφη αφιέρωση του συγγραφέα («Στον Νίκο, με σεβασμό, εκτίμηση και ακραιφνώς μπασκετικά αισθήματα»). Πάντως, ο Ν. Ανδρουλάκης με… ακραιφνώς πολιτικά κριτήρια έχει επιλέξει να συμπεριλάβει τον Β. Σκουντή στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στο ευρωψηφοδέλτιο θα μετέχει και ο οικονομολόγος και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος έχει εκσυγχρονιστικό προφίλ, υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και είναι μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Βέβαια, συνεχίζονται οι διεργασίες για τις ευρωεκλογές και για την προσέλκυση προσώπων-έκπληξη αλλά, όπως λένε από τη Χαριλάου Τρικούπη, πάντα με πρωτεύον στοιχείο τη φερεγγυότητα σε πολιτικό και αξιακό επίπεδο – ή αλλιώς στις Βρυξέλλες το ΠΑΣΟΚ έχει καεί με τον χυλό και φυσάει και το γιαούρτι. Π.Μπ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter