Με το ΚΚ Κίνας η πρώτη συνάντηση Ρωμανού ως εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

Με το ΚΚ Κίνας η πρώτη συνάντηση Ρωμανού ως εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

Την… συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας «διαφημίζει» το Μοσχάτο, με την αντιπροσωπεία των γαλάζιων να αποτελείται από τον νέο εκπρόσωπο Τύπου, Νίκο Ρωμανό, τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Γιάννη -Predator- Σμυρλή, και τον βουλευτή και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάσο Χατζηβασιλείου.

Τον σουρεαλιστικό δρόμο του Άδωνη Γεωργιάδη που προ ημερών επαίρετο για τις… σχέσεις του με το Κομμουνιστικό Κόμμα του Βιετνάμ ακολουθεί συντεταγμένα κατά πως φαίνεται η Νέα Δημοκρατία, αφού την Τετάρτη υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος εξαμελή αντιπροσωπεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με επικεφαλής τον κ. Xie Chuntao, εκτελεστικό αντιπρόεδρο της σχολής της κεντρικής επιτροπής Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή τη συνάντηση ήταν ο νέος Εκπρόσωπος Τύπου, Νίκος Ρωμανός, έχοντας στο πλευρό του δύο στενότατους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από τη μία ο Γιάννης Σμυρλής, που μετά το πέρασμά του από το ΥΠΕΞ όπου υπέγραψε τις δύο άδειες εξαγωγής-εμπορίας του Predator στη Μαδαγασκάρη, ανέλαβε γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ προεκλογικά είχε και την αρμοδιότητα για οργανωτικά ζητήματα και θέματα σχετικά με την προετοιμασία των εκλογών. Από την άλλη, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, εκλεκτός του Κυρ. Μητσοτάκη, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του κόμματος. Μαζί τους βρέθηκαν και οι αναπληρωτές Γραμματείς Διεθνών Σχέσεων κ.κ. Λευτέρης Μωυσιάδης και Γιώργος Πλεύρης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Μοσχάτου, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την «πολύπλευρη συνεργασία και τους πολιτιστικούς δεσμούς» Ελλάδας και Κίνας. Επίσης, με βάρος στην επένδυση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά, δόθηκε βάρος στην προοπτική ενίσχυσης των σχέσεων στο εμπόριο, τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Τώρα, τι μπορεί να συζητούσαν για τα παραπάνω οι αντιπρόσωποι της κινεζικής κυβέρνησης και του ΚΚ Κίνας με τον Νίκο Ρωμανού και τους λοιπούς κομματικούς γαλάζιους αντί για κυβερνητικούς παράγοντες, παραμένει μυστήριο.

Εκτός εάν και αυτοί ζήτησαν από τη Νέα Δημοκρατία… αδελφοποίηση, όπως το ΚΚ Βιετνάμ κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Διαβάστε σχετικά: Με απόφαση Μητσοτάκη αναβαθμίζεται o Νίκος Ρωμανός, που… βαρέθηκε να λέει συλλυπητήρια μετά την τραγωδία των Τεμπών (Video)

Απίστευτη ομολογία από τον Ρωμανό: «Δεν είχα χρόνο να τσεκάρω την είδηση για τον νόμο Παρασκευόπουλου»

Προκλητικός Νίκος Ρωμανός για τραγωδία στα Τέμπη: «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter