Μενίδι: Συνελήφθη αστυνομικός για τον θάνατο 44χρονου Ρομά

Μενίδι: Συνελήφθη αστυνομικός για τον θάνατο 44χρονου Ρομά

Μνήμες από το Πέραμα… ξύπνησαν στο Μενίδι, καθώς η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 38χρονου αστυνομικού και ενός 65χρονου για τον θάνατο 44χρονου Ρομά, του οποίου το πτώμα είχε εντοπιστεί την Κυριακή το απόγευμα σε οικόπεδο στο Μενίδι. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο νεκρός άνδρας είχε δεχθεί, κοντά στο σημείο που βρέθηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ερευνάται η εμπλοκή τους στο θανάτου 44χρονου Ρομά που βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα στο Μενίδι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το θύμα επιχείρησε να μπει σε σπίτι της περιοχής. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Άμεση Δράση και ήταν εκτός υπηρεσίας πιθανόν εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του Ρομά όπως και δύο ακόμη άτομα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είδαν τον 44χρονο να κλέβει ένα air-condition, άρχισαν να τον καταδιώκουν και τον ξυλοκόπησαν.

Λίγο αργότερα ο 44χρονος έπεσε νεκρός σε πάρκο. Ο ιατροδικαστής κατά την νεκροτομή θα διαπιστώσει αν τα τραύματα προκάλεσαν τον θάνατο ή επήλθε συνέπεια αυτών.

Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν την Τρίτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter