Μέση Ανατολή: Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες διακόπτουν τις πτήσεις τους από και προς Τελ Αβίβ

Μέση Ανατολή: Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες διακόπτουν τις πτήσεις τους από και προς Τελ Αβίβ

Διεθνείς αεροπορικές εταιρείες διακόπτουν τις πτήσεις του προς και από το Τελ Αβίβ περιμένοντας την βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας.

Χθες, οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες United Airlines, Delta Air Lines και American Airlines, καθώς και οι Air France και Finnair ανακοίνωσαν την διακοπή των πτήσεων προς και από το Ισραήλ.

Η βρετανική easyjet ανακοίνωσε ότι διέκοψε τις χθεσινές και τις σημερινές πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ και ότι τις επόμενες ημέρες θα προσαρμόσει το πρόγραμμά της.

Η Hainan Airlines, η μόνη κινεζική αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιεί πτήσεις ανάμεσα στην Κίνα και το Ισραήλ ματαίωσε την σημερινή πτήση Τελ Αβίβ-Σανγκάη, ενώ ανακοίνωσε ότι η θα συνεχισθεί η αεροπορική σύνδεση του τεχνολογικού κόμβου της Σεντζέν με το Τελ Αβίβ.

Η ουγγρική Wizz Air ανακοίνωσε την διακοπή των πτήσεων από και προς το Τελ Αβίβ μέχρι νεωτέρας.

Η Cathay Pacific έχει ανακοινώσει την ματαίωση της αυριανής πτήσης Χονγκ Κονγκ-Τελ Αβίβ και θα προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση για την πτήση της Πέμπτης.

Η Korean Air ματαίωσε την σημερινή πτήση Ιντσον-Τελ Αβίβ και προβλέπει ότι οι μελλοντικές αεροπορικές συνδέσεις θα διαταραχθούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter