Μετεξεταστέος ο Χρυσόγονος με αφορμή την περιουσία Κασσελάκη (Video)

Μετεξεταστέος ο Χρυσόγονος με αφορμή την περιουσία Κασσελάκη (Video)

Τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Χρυσόγονος,  συνταγματολόγος, βγαίνει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και θέτει ερωτήματα για την περιουσιακή κατάσταση και το «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη. Έχει δίκαιο ως προς το ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι διάφανος.

Ωστόσο, γνωρίζει ότι ο κύριος Κασσελάκης, έως τώρα, δεν είναι υπόχρεος σε δήλωση «πόθεν έσχες».

Ένα άλλο θέμα στο οποίο ο κύριος Χρυσόγονος εγείρει ζήτημα είναι το βιογραφικό Κασσελάκη είναι για τη γνωστή υπόθεση που έχει πει ο ίδιος. Για το παραδικαστικό. Ο κ. Χρυσόγονος επικαλούμενος απόφαση του Αρείου Πάγου, λέει ότι καταδικασθείς είναι και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως προκύπτει από την απόφαση του Αρείου Πάγου (το 2003 ο «Σ. Κ». είναι μέτοχος της εταιρείας), στην υπόθεση εμπλέκεται ο Σ. Κ.

Πιθανόν θα μπορούσε κάποιος πολίτης να πει ότι αφού ο «Σ. Κ.» είναι ο γιος του Κασσελάκη ότι πρόκειται για τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως ο κ. Χρυσόγονος, ως συνταγματολόγος, έπρεπε να γνωρίζει, ότι δεν μπορεί ένας 15χρονος (τόσο ήταν το 2003 ο Στέφανος Κασσελάκης) να παραπέμπεται στην τακτική δικαιοσύνη αφού ήταν ανήλικος.

Δεν θα μπορούσε επίσης να είναι μέτοχος Ανώνυμης Εταιρείας με ποινική ευθύνη για τις αποφάσεις της.

Η αλήθεια έιναι πως πρόκειται για τον αδερφό του, Στέλιο, και όχι για τον 15χρονο τότε Στέφανο…

Μετεξεταστέος ο κ. Χρυσόγονος. Εκτός αν τα όσα είπε δεν αφορούν τη νομική επιστήμη…

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter