Μητροπολίτης Θεόκλητος: Αυτά έλεγε και… κόλλησε κορονοϊό (Video)

Μητροπολίτης Θεόκλητος: Αυτά έλεγε και… κόλλησε κορονοϊό (Video)

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση ο μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου Θεόκλητος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. 

Ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, ο εν λόγω μητροπολίτης είχε βρεθεί στην πανηγυρική θεία λειτουργία που μετείχαν αρκετοί ιεράρχες (μεταξύ των οποίων ο μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης, Γρεβενών Δαυίδ, Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος και Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανος) πολλοί εξ αυτών δεν φορούσαν μάσκες.

Έξω από τον Ιερό Ναό ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες πιστοί, με τις φωτογραφίες από το σημείο να καταδεικνύουν πως δεν τηρούνταν οι απαραίτητες αποστάσεις. Η δοξολογία είχε τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου. 

Την άνοιξη, ο συγκεκριμένος μητροπολίτης είχε δηλώσει από τον άμβωνα σχετικά με την θεία κοινωνία: «Είμαι 65 ετών. Όλες αυτές τις ημέρες που κοινώνησα τον κόσμο, μαζί με τους διάκους μου […] κοινωνήσαμε και εγώ κατέλυσα το άγιο ποτήριο. Βλέπετε να έχω κορονοϊό; Οι γιατροί ιδίως αν θέλουν να με εξετάσουν εδώ είμαι». 

Τελικά δεν απέφυγε να κολλήσει τον κορονοϊό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter