Μήνυμα ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Αποστολάκης μαζί σε κομματική εκδήλωση

Μήνυμα ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Αποστολάκης μαζί σε κομματική εκδήλωση

Με τον πιο εμφατικό τρόπο θέλησαν να διαψεύσουν τις φήμες ότι είναι… στα μαχαίρια οι Παύλος Πολάκης και Ευάγγελος Αποστολάκης.

Οι δυο τους θα παρευρεθούν το απόγευμα της Πέμπτης σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος στο Ρέθυμνο.

«Γιατί δεν με ρωτάτε για τον Άδωνη Γεωργιάδη που απέλυσε 6.000 εργαζόμενους στα νοσοκομεία; Γιατί δεν με ρωτάτε για την κυρία στον Αγιο Σάββα που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος; Γιατί δεν με ρωτάτε για τη βάση αεροδιακομιδών στη Σύρο που είναι κλειστή εδώ και έξι μήνες;» είπε ο Παύλος Πολάκης στους δημοσιογράφους τη μέρα της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας που τον ρώτησαν για το φημολογούμενο επεισόδιο με τον βουλευτή Επικρατείας και τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή τα εξοπλιστικά, το οποίο φαίνεται ότι πήρε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε για το θέμα ότι πρώτα θα περιμένουν να δουν ολοκληρωμένη τη συμφωνία για τους εξοπλισμούς και μετά θα πάρουν θέση. Την ίδια θέση διατύπωσε τόσο ο πρώην ναύαρχος, όσο και ο Κρητικός βουλευτής.

Όπως φαίνεται, δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για καρατόμηση του Παύλου Πολάκη από τη θέση του Συντονιστή των Τομεαρχών. Και με την κοινή τους παρουσία, οι δύο άνδρες θέλουν να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και συντροφικότητας.

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου την Πέμπτη 08/02 και ώρα 19.00 στo Café Bankery (Δημητρακάκη 2) με εισηγητές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, Παύλο Πολάκη και τον γραμματέα της ΝΕ Θοδωρή Δουλουμπέκη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση.

«Σας περιμένουμε όλες και όλους τους προοδευτικούς πολίτες του Ρεθύμνου!

Μαζί φτιάχνουμε το επόμενο κυβερνητικό πρόγραμμα της χώρας. Στο τέλος της συζήτησης θα ακολουθήσει και η κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής» λέει χαρακτηριστικά η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: «Οχι Κυριάκο Μητσοτάκη! Δεν θα φτιάξεις “μαϊμού Ιατρική”»

Δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ για παράνομες προσλήψεις: Αίτημα Πολάκη προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας

Ξέσπασμα της προέδρου των διεμφυλικών: «Δεν θα κακοποιούμαστε και στη Βουλή» – Αθλιότητα Σαράκη: «Δεν θα γίνει Gay Pride εδώ»

Ευρωκοινοβούλιο: Πέρασε το ψήφισμα χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Κράτος Δικαίου

Αρβανίτης για διασυρμό Μητσοτάκη: Επισφραγίζεται η οικτρή κατάσταση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα

Κοσμήτορας ΔΠΘ: Απόφοιτος υπουργός ζήτησε να μπουν τα ΜΑΤ στην κατάληψη (Video)

Ο μελισσοκόμος με τα ράστα επιστρέφει και βάζει τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ στη θέση τους (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter