Μήνυμα Ζελένσκι προς Ρώσους στρατιώτες: Ξέρουμε ποιοι είστε, σας δίνουμε μία ευκαιρία να επιβιώσετε αν παραδοθείτε

Μήνυμα Ζελένσκι προς Ρώσους στρατιώτες: Ξέρουμε ποιοι είστε, σας δίνουμε μία ευκαιρία να επιβιώσετε αν παραδοθείτε

Μήνυμα προς τους Ρώσους στρατιώτες έστειλε ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Ξέρουμε ποιος είσαι και σου προσφέρουμε αυτό. Εκ μέρους του ουκρανικού λαού, σου δίνουμε μία ευκαιρία. Μία ευκαιρία να επιβιώσεις. Αν παραδοθείς θα σου συμπεριφερθούμε όπως πρέπει να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους. Ως άνθρωπος, με σεβασμό. Όχι όπως σου συμπεριφέρθηκαν στον στρατό σου. Και όχι με τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο στρατός σου σε μας» αναφέρει στο μήνυμά του ο Ζελένσκι και συνεχίζει:

«Ακούμε τις συνομιλίες σας από υποκλοπές, ακούμε τι πραγματικά σκέφτεστε γι’ αυτόν τον παράλογο πόλεμο, γι’ αυτή την ατίμωση και για το κράτος σας. Τα τηλεφωνήματά σας στην οικογένειά σας. Τα ακούμε όλα. Βγάζουμε συμπεράσματα. Ξέρουμε ποιοι είστε».

«Οι γενναίοι υπερασπιστές μας συνεχίζουν να προκαλούν καταστροφικές απώλειες στα ρωσικά στρατεύματα. Σύντομα ο αριθμός των ελικοπτέρων της Ρωσίας, που έχουν καταρριφθεί, θα φτάσει τις εκατοντάδες μονάδες. Έχουν ήδη χάσει 80 πολεμικά αεροσκάφη. Εκατοντάδες τανκς και χιλιάδες άλλες μονάδες εξοπλισμού. Σε 19 ημέρες, ο ρωσικός στρατός έχει χάσει περισσότερα στην Ουκρανία παρά σε δύο αιματηρούς και πολύχρονους πολέμους στην Τσετσενία» λέει μεταξύ άλλων στο τελευταίο του μήνυμα ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Παράλληλα, ο Ουκρανός πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη Ρωσίδα δημοσιογράφο που εισέβαλε σε πλατό του Channel One με πανό κατά του πολέμου. «Είμαι ευγνώμων προσωπικά στη γυναίκα που μπήκε στο στούντιο του Channel One με μια αφίσα κατά του πολέμου. Σε όσους δεν φοβούνται να διαμαρτυρηθούν. Όσο η χώρα σας δεν έχει κλειστεί εντελώς από όλο τον κόσμο, μετατρεπόμενη σε μια πολύ μεγάλη Βόρεια Κορέα, πρέπει να αγωνιστείτε» κατέληξε ο Ζελένσκι.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter