Μητσοτάκης: «Είμαι γουρλής – Δεν κατάλαβα πως ξεκίνησε η φιλολογία περί γκαντεμιάς»

Μητσοτάκης: «Είμαι γουρλής – Δεν κατάλαβα πως ξεκίνησε η φιλολογία περί γκαντεμιάς»

Σε αθλητική εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για ζητήματα πέρα από τη στενή έννοια της πολιτικής, όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ κτλ. Μάλιστα, σε μία από τις ερωτήσεις σχετικά με το «εάν είναι γουρλής», απάντησε ότι είναι και «δεν κατάλαβα γιατί επαναλαμβανόταν αυτός ο αστικός μύθος. Κάποια στιγμή συμπαρέσυρε και μένα λίγο».

Μιλώντας, στο sport24, o πρωθυπουργός σχολιάζοντας φωτογραφίες παιδικών ηρώων από το αθλητισμό, είπε για τον Νίκο Αναστόπουλο ότι «ήταν ο ορισμός του γκολτζή, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση», ενώ για τον Δημήτρη Σαραβάκο ανέφερε ότι «αυτός κι αν ήταν παικταράς. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτούς τους παίκτες. Και ο Ζάετς που του έδινε τις πάσες ήταν πολύ μεγάλος παίκτης για την εποχή του».

Μετά η φωτογραφία ήταν από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ το 1987 από την Εθνική Ελλάδος. «Εκεί ήμουν μέσα και καθόμουν κοντά στο παρκέ, εκεί που βάρεσε ο Καμπούρης τις βολές. Αυτή για μένα παραμένει η κορυφαία στιγμή του συλλογικού ελληνικού αθλητισμού γιατί μας άλλαξε πίστα.

Ήταν ονειρεμένο καλοκαίρι. Τον ξέρω τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Είναι σπουδαίος άνθρωπος, με συγκρότηση, με πειθαρχία. Για την εποχή του άλλαξε τους κανόνες για τη θέση για την οποία έπαιζε. Ο Νίκος ο Γκάλης ήταν το κάτι άλλο. Έχω κάνει κοπάνα για να πάω να δω ματς στη Θεσσαλονίκη. Ήξερες λίγο πολύ αυτό που θα έκανε και παρόλα αυτά δεν μπορούσες να τον σταματήσεις. Άλλαξε τη ροή του ελληνικού αθλητισμού», ανέφερε.

Για την φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούμπο είπε ότι δεν θα μιλήσει για τον Γιάννη αθλητή, αλλά ως άνθρωπο. «Όσο καλός αθλητής είναι τόσο μετρημένος είναι στην προσωπική του ζωή. Έλληνας. Αγαπάει βαθιά την Ελλάδα. ‘Αμα είσαι αθλητής ξέρεις τι σημαίνει πόνος και τραυματισμός. Ο Γιάννης έβαλε την ομάδα πάνω από το σώμα του πολλές φορές. Δεν το κάνουν όλοι. Μακάρι να τον έχουμε μαζί μας στο προολυμπιακό», ανέφερε.

Για τη φωτογραφία του Μάικλ Τζόρνταν είπε ότι «παραμένει ο καλύτερος όλων των εποχών» και ότι «πήγε το NBA εκεί που είναι σήμερα». Και πρόσθεσε: «Το Last Dance αξίζει όλοι να το δουν και για το πώς διαχειρίζεται κανείς το τέλος της καριέρας του».

«Ο Λε Μπρον είναι πολύ σπουδαίος παίκτης. Ανταγωνίζεται με τον Τζόρνταν. Πολύ έξυπνος παίκτης. 20 χρόνια. Έχει διαχειριστεί εντυπωσιακά την ηλικία του», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:Πιτσιλιές, βρομιές και Μαφία

Μαφία εφοριακών εκβιάζει επιχειρηµατίες

Κύριε Πιτσιλή, απαντήστε για την εφεύρεση της Ειδικής Αιτιολογίας

Πώς το επίσημο twitter της ΑΑΔΕ «μαρτυρά» τις ανησυχίες Πιτσιλή για το… Documento

Κύκλωμα ΔΟΥ Χαλκίδας: Επιχείρησαν να σηκώσουν τα λεφτά από τους λογαριασμούς τους – Δεσμεύτηκαν τα πάντα από την Αρχή για το Ξέπλυμα

Χαλκίδα: Η «εκλεκτή» του Πιτσιλή, η «αλβανική» γραμμή, και ο ρόλος της «Λίνας» – Έτσι δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών εφοριακών

Χαλκίδα: Ο υφυπουργός Σπανάκης είχε βραβεύσει την προϊσταμένη ΔΟΥ, του κυκλώματος εκβιαστών εφοριακών

Η μαφία της ΑΑΔΕ και στη Χαλκίδα: Πώς η ΕΛΑΣ ξεσκέπασε το κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες – Επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του Documento

Χαλκίδα: Το Οικονομικό Επιμελητήριο απαντά για τη βράβευση της «προϊσταμένης» του κυκλώματος από τον Β. Σπανάκη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter