Μουντιάλ 2022: «Κόλλησαν» στο μηδέν Μεξικό και Πολωνία

Μουντιάλ 2022: «Κόλλησαν» στο μηδέν Μεξικό και Πολωνία

Μεξικό και Πολωνία δεν επωφελήθηκαν από την ήττα σοκ της Αργεντινής από την Σ. Αραβία (1-2), καθώς έμειναν στο 0-0 στην 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Μουντιάλ.

Στο πρώτο ημίχρονο το Μεξικό μετά το πρώτο αναγνωριστικό 15λεπτο, ανέλαβε την υπεροχή και είχε μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Βέγκα στο 24′ μόλις άουτ. Την ίδια ώρα η Πολωνία δεν μπορούσε να απειλήσει καθόλου με τον γκολκίπερ του Μεξικό, Οτσόα να μένει θεατής στο 45λεπτο…

Στο 2ο ημίχρονο το Μεξικό έγινε πιο πιεστικό, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα (7-1 οι τελικές υπέρ των Μεξικανών), στο 57′ η Πολωνία κέρδισε πέναλτι μέσω VAR σε μονομαχία Λεβαντόφσκι-Μορένο. Το εκτέλεσε ο “Λέβα” αλλά ο 37χρονος Οτσόα έσωσε το Μεξικό και ο φορ της Πολωνίας έχασε την ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του γκολ σε τελική φάση Μουντιάλ!

Και παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων το 0-0 δεν άλλαξε ως το φινάλε προς ανακούφιση της… Αργεντινής.

Ο Αυστραλός ρέφερι Κρις Μπιθ «κιτρίνισε» τους Σάντσες, Μορένο,

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Σάντσες, Μοντές, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα (71′ Ροντρίγκες), Έ. Άλβαρες, Τσάβες, Λοσάνο, Μάρτιν (71′ Χιμένες), Βέγκα (84′ Αντούνα)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Κιβιόρ, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Σ. Σιμάνσκι (71′ Φρανκόφσκι) Ζιελίνσκι (88′ Μίλικ), Ζαλέφσκι (46′ Μπιέλικ), Λεβαντόφσκι.

*Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1.Σ. Αραβία  2-1  3

2.Μεξικό  0-0  1

3.Πολωνία  0-0  1

4.Αργεντινή  1-2  0

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter