Μουντιάλ 2022: Μαγική Βραζιλία στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε 2-0 την Σερβία

Μουντιάλ 2022: Μαγική Βραζιλία στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε 2-0 την Σερβία

Η Βραζιλία με την εμφάνιση της στο 2o ημίχρονο του αγώνα της με την Σερβία ήταν εντυπωσιακή και νίκησε 2-0 την Σερβία που άντεξε για ένα ημίχρονο στο στάδιο «Λουσάιλ» για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Η παρέα του Νειμάρ με σκόρερ τον Ριτσάρλισον δημιούργησε κι έχασε σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερη σε έκταση νίκη, καθώς είχε ακόμη δύο δοκάρια, ενώ ο Σέρβος γκολκίπερ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έσωσε την ομάδα του από συντριβή.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, ήταν γρήγορο αλλά το έλειψαν οι καλές φάσεις καθώς οι άμυνες των δύο ομάδων λειτούργησαν σχεδόν τέλεια και εξουδετέρωσαν τα αντίπαλα ατού.

Στο 2ο ημίχρονο η Βραζιλία βγήκε πιο αποφασισμένη, ανέβασε ρυθμό κι ένταση κι έχασε ευκαιρίες με τους Ραφίνια και Νεϊμάρ να ανοίξει το σκορ και στο 60’ το τρομερό συρτό σουτ του Αλεξ Σάντρο σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι των Σέρβων. Τελικά στο 62’ από σουτ του Βινίσιους ο Σάβιτς απέκρουσε αλλά ο Ριτσάρλισον που πήρε το ριμπάουντ άνοιξε το σκορ για τους Βραζιλιάνους (1-0).

Η Βραζιλία απελευθερώθηκε και άρχισε να ζωγραφίζει στο χορτάρι και στο 74’ από ασίστ του Βινίσιους ο Ριτσάρλισον πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της διοργάνωσης με απίθανο γυριστό εναέριο βολέ (2-0).

Στο 81’ ο Κασεμίρο είχε πλασέ στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με εντυπωσιακές αποκρούσεις γλίτωσε την ομάδα του από συντριβή.

Ο Ιρανός διαιτητής Αλιρέζα Φαγκανί «κιτρίνισε» τους Πάβλοβιτς, Γκούντελι, Λούκιτς.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Πακετά (75’ Φρεντ), Ραφίνια (87’ Μαρτινέλι), Νεϊμάρ (80’ Αντονι), Βινίσιους (75’ Ροντρίγο), Ριτσάρλισον (79’ Ζσούς).

ΣΕΡΒΙΑ: Β. Μίλινκοβιτς-Σάβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (57’ Ράντονιτς), Λούκιτς (66’ Λάζοβιτς), Γκούντελι (57’ Ιλιτς), Σ. Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Μλαντένοβιτς (66’ Βλάχοβιτς), Τάντιντς, Μίτροβιτς (83’ Μακσίμοβιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter