Μπάσκετ: Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό

Με θριαμβευτικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, μετά από δύο συνεχόμενες …νίλες εντός έδρας, με το ευρύ 87-58  επί της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 45-38.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 5-2, ενώ η Παρτίζαν έπεσε στο 3-4.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξαν ωραίο μπάσκετ στο ξεκίνημα και έφτασαν γρήγορα σε διψήφια διαφορά (30-18). Η Παρτίζαν έφτασε σε απόσταση βολής με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη Παπαπέτρου (48-45), αλλά ένα κρεσέντο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με 11 συνεχόμενους προσωπικούς πόντους στο τέλος της γ’ περιόδου έφερε τους «κόκκινους» σε απόσταση ασφαλείας (68-54).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε καθόλου, ενώ ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους 25 πόντους, αφού η Παρτίζαν πέτυχε μόλις 4 στο ίδιο διάστημα.

Κορυφαίοι του Ολυμπιακού ήταν οι Σλούκας (17 πόντοι, 8 ασίστ), Λαρεντζάκης (14), Πίτερς (11), Βεζένκοφ (15), Παπανικολάου (10), Κάνααν (10). Έπαιξαν και οι Ουόκαπ, Λούντζης 1, Μπολομπόι 4, Φαλ 6, ΜακΚίσικ.

Παραμένει αίνιγμα η συμμετοχή στην Εθνική των διεθνών του Ολυμπιακού, όπως και του Ιωάννη Παπαπέτρου, που απόψε έπαιξε 29  λεπτά με τη φανέλα της Παρτίζαν και πέτυχε 12 πόντους.

Από την ομάδα του Βελιγραδίου, που παρατάχθηκε χωρίς τους Σέρβους διεθνείς της και ουσιαστικά είχε μόνο έξι ετοιμοπόλεμους παίκτες, ξεχώρισαν οι Πάντερ, Νάναλι με 14 πόντους, ενώ ο Λεσόρτ πρόσθεσε 10.

Ο Παναθηναϊκός (1-5) υποδέχεται την ισχυρή Βασκόνια (4-2) στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής. Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 93-79 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-1, έναντι 5-1 της Μονακό. Ο Νικ Καλάθης πέτυχε 8 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter