Μπάσκετ: «Καμπάνα» στον Παναθηναϊκό, αλλά …του χρόνου

Μπάσκετ: «Καμπάνα» στον Παναθηναϊκό, αλλά …του χρόνου

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, για τα επεισόδια (καπνογόνα, γιαούρτωμα, προπηλακισμοί, υβριστικά συνθήματα) που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ΟΑΚΑ τη βραδιά του δεύτερου τελικού της Basket League, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» θα εκτίσουν την ποινή στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, αφού οι κανονισμοί απαιτούν την παρέλευση 5 ημερών πριν το τζάμπολ του επόμενου αγώνα. Ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 3.00 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια τιμωρία επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και στον Ολυμπιακό, για τα έκτροπα του πρώτου τελικού. Ο πέμπτος αγώνας με τον Παναθηναϊκό, εάν χρειαστεί, θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο την επόμενη Κυριακή στο Φάληρο. Η πειραϊκή ΚΑΕ έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ επιδιώκοντας την ακύρωση της ποινής.

Ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί απόψε (21.15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με απίθανη τη συμμετοχή του τραυματισμένου Σάσα Βεζένκοφ. Το σκορ ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» βρίσκεται στο 1-1.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter