Μπάσκετ: Εθνική με Μανωλόπουλο και Ζήση

Μπάσκετ: Εθνική με Μανωλόπουλο και Ζήση

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ, στους επερχόμενους αγώνες (“παράθυρα”) για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Νίκος Ζήσης προαλείφεται για γενικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, δίπλα στον Δήμο Ντικούδη που έχει την ευθύνη της “επίσημης αγαπημένης” ως σύμβουλος της Ομοσπονδίας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απομακρύνεται, αν και έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με την ΕΟΚ και δεν έχει συμφωνήσει να παραιτηθεί, παρά τις πιέσεις της διοίκησης Λιόλιου.

Η πρόσληψη του Ζήση αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διήμερο.

Ο 51χρονος Μανωλόπουλος ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά του 2021, στο πλευρό του Ρικ Πιτίνο, μαζί με τους Σκουρτόπουλο και Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και το 2011-12 δίπλα στον Ηλία Ζούρο. Σήμερα είναι προπονητής του Περιστερίου, ενώ έχει εργαστεί στους Ήφαιστο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Μαρούσι, Άρη, Μακεδονικό.

Συνεργάτες του Μανωλόπουλου θα είναι ο Σάββας Καμπερίδης (προπονητής του Άρη την περυσινή σεζόν και νυν βοηθός στο Λαύριο), Ισίδωρος Κουτσός (συνεργάτης του Πρίφτη στον Παναθηναϊκό) και Κώστας Παπαδόπουλος (μέλος του επιτελείου του Προμηθέα).

Οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής είναι με τη Μεγάλη Βρετανία εκτός έδρας στις 25 Νοεμβρίου και με τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη τρεις ημέρες αργότερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter