Μπάσκετ: Οκτώ ομάδες στην αφετηρία για το Κύπελλο

Μπάσκετ: Οκτώ ομάδες στην αφετηρία για το Κύπελλο

Oχτώ διεκδικητές στήνονται στην αφετηρία από το απόγευμα της Πέμπτης, για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας, στο πρώτο final-8 στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Οι αγώνες θα γίνουν στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι δύο εναρκτήριοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη και θα αναδείξουν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού: Πανιώνιος-ΑΕΚ στις 15.45 και ΠΑΟΚ-Περιστέρι στις 19.15.

Οι αγώνες της Παρασκευής αναμένεται να αναδείξουν ημιτελικό «αιωνίων»: Ολυμπιακός-Άρης στις 15.45 και Παναθηναϊκός-Κολοσσός στις 19.15.

Οι δύο ημιτελικοί έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου, στις 15.45 και 19.15, ενώ ο τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 7.15 μ.μ. Δεν προβλέπεται να διεξαχθεί αγώνας για την 3η-4η θέση.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία μπάσκετ, έχουν προπωληθεί περίπου 3.000 «πακέτα» εισιτηρίων για το τετραήμερο. Για τους φιλάθλους που τα προμηθεύτηκαν έγινε έλεγχος ποινικού μητρώου, ενώ οι 8 ομάδες δεν προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τους οργανωμένους οπαδούς.

Με τον Ολυμπιακό θα παίξει κανονικά στο final-8 ο Κώστας Σλούκας, που προέρχεται από απουσία τριών εβδομάδων λόγω τραυματισμού. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αποδέσμευση του Άντριου Άντριους, οπότε κινδυνεύει να παίξει με δύο ξένους λιγότερους.

Στον περυσινό τελικό, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 81-73 και κατέκτησε το τρόπαιο για 10η φορά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter