Μπάσκετ: Περίπατος του Ολυμπιακού στο Βερολίνο

Μπάσκετ: Περίπατος του Ολυμπιακού στο Βερολίνο

Με μία δύσκολη νίκη επί της Άλμπα στο Βερολίνο, στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το επόμενο φάιναλ-φορ της Euroleague, αποχαιρέτησε ο Ολυμπιακός το 2023. Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 94-67. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 43-40 υπέρ των Γερμανών.

Ο Άλεκ Πίτερς, που βρίσκεται σε συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, πέτυχε 23 πόντους. Ο Λουκ Σίκμα έβαλε 4 απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε και τους Γουόκαπ 4, Γουίλιαμς-Γκος 13, Κάνααν 6, Λαρεντζάκη 10, ΜακΚίσικ 9, Παπανικολάου 9, Φαλ 12, Μιλουτίνοφ 4. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ωραίο μπάσκετ και μοίρασε 30 ασίστ. Οι Πετρούσεφ, Μπραζντέικις δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Από την Άλμπα, ξεχώρισε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Ματ Τόμας με 15 πόντους.

Πλέον, ο Ολυμπιακός μετράει 9 νίκες και 8 ήττες, ενώ η Άλμπα παραμένει στις τελευταίες θέσεις με ρεκόρ 3-14. Ο Παναθηναϊκός, που συνέτριψε τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΟΑΚΑ με 82-65 (Μήτογλου 15, Γκραντ 14, Λεσόρ 13) παραμένει σε τροχιά τετράδας με απολογισμό 10-7. Η ασυναγώνιστη Ρεάλ Μαδρίτης προπορεύεται με 16-1, ενώ η Βίρτους Μπολόνια ακολουθεί με 12-5 και η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 11-6 μετά την ήττα της στο Μονακό με 91-71.

Στη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει κατά σειρά την Αρμάνι (Τρίτη) και τη Μονακό (Πέμπτη). Σε αυτούς τους αγώνες θα κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που μέχρι σήμερα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Τις πρώτες μέρες του νέου έτους, ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός «εκστρατεύει» στην Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Βασκόνια την Τετάρτη και τη Βαλένθια την Παρασκευή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter