Μπάσκετ: Σέλτικς και Ουόριορς διεκδικούν τα σκήπτρα

Μπάσκετ: Σέλτικς και Ουόριορς διεκδικούν τα σκήπτρα

Oι Μπόστον Σέλτικς και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα διεκδικήσουν το στέμμα του πρωταθλητή στο ΝΒΑ, στους τελικούς που αρχίζουν τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι δύο πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στο Σαν Φρανσίσκο, αφού η ομάδα του Στεφ Κάρι θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Οι Σέλτικς, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τους απερχόμενους πρωταθλητές Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σφράγισαν το εισιτήριό τους με «διπλό» μέσα στο Μαϊάμι στον 7ο τελικό της Ανατολής (4-3). To τελικό σκορ ήταν 96-100, με 26 πόντους του Τζέισον Τέιτουμ, 24 του Τζέιλεν Μπράουν και 24 του Μάρκους Σμαρτ. Ο Τζίμι Μπάτλερ πέτυχε 35 πόντους για τους Χιτ. Η θρυλική ομάδα της Βοστώνης μετράει 17 τίτλους, αλλά η τελευταία φορά που πανηγύρισαν ήταν το 2008.

Οι Ουόριορς απέκλεισαν εύκολα τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς με 4-1. Τα τρία από τα έξι πρωταθλήματα στην ιστορία της ομάδας κατακτήθηκαν την τελευταία επταετία (2015, 2017, 2018), με προπονητή τον Στιβ Κερ και πρωταγωνιστές τους Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter