Μπάσκετ: Σπουδαία «διπλά» για Περιστέρι, Προμηθέα

Μπάσκετ: Σπουδαία «διπλά» για Περιστέρι, Προμηθέα

Περιστέρι και Προμηθέας απέχουν ένα βήμα από την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League, αφού κατόρθωσαν να «κλέψουν» το πλεονέκτημα έδρας με μεγάλες εκτός έδρας νίκες και προηγούνται με 1-0. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο χείλος του αποκλεισμού.

Το Περιστέρι συνέτριψε τη Ρίτας στο Βίλνιους με το εκπληκτικό 110-92, αφού είχε 17/25 τρίποντα στη Λιθουανία. Ο Τζο Ράγκλαντ τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους και 15 ασίστ, ενώ ξεχώρισαν από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και οι Τόμπσον (21), Κασελάκης (15), Λαβ (13), Ντάνγκουμπιτς (13).
Ο Προμηθέας του Ηλία Παπαθεοδώρου νίκησε τη ΛεΜάν στη Γαλλία με 78-68. Ο Χάντερ Χέιλ ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους και πέτυχε και το σημαντικότερο τρίποντο του αγώνα. Διακρίθηκαν και οι Ρέινολντς (13), Κάουαν (10), Τζόουνς (10), Κόνιαρης (9).

Ο αποδεκατισμένος από τραυματισμούς ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από την τουρκική Τόφας στην Πυλαία και απώλεσε το αβαντάζ της έδρας: 63-95. Ο Χάρισον πέτυχε 16 πόντους, ο Μπελιάουσκας 13 και ο Μαργαρίτης 8, ενώ απουσίασαν οι Σμιθ, Άλστον.

Η ΑΕΚ έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter