Μπάσκετ: Τα θαλάσσωσε στο τέλος ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Τα θαλάσσωσε στο τέλος ο Ολυμπιακός

Απογοητευτικός στην τελική ευθεία του αγώνα, ο Ολυμπιακός παραδόθηκε άνευ όρων στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές, στο ίδιο γήπεδο όπου ο ίδιος κατέκτησε το τρόπαιο πριν από εννέα χρόνια: 88-69. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν ισόπαλο 44-44.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε γρήγορα από το 63-56 της Εφές με σερί 0-7 και ήταν πολύ καλός για 30 λεπτά, αλλά κατέρρευσε στην δ’ περίοδο, όταν έχασε 8 συνεχόμενες επιθέσεις και βρέθηκε να χάνει με διψήφιες διαφορές. “Χάσαμε το μυαλό μας και δεν παίξαμε σαν ομάδα”, ομολόγησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, μετά το 68-66, οι Πειραιώτες πέτυχαν μόλις 3 πόντους και δέχθηκαν 20! Πλέον, μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ταξίδια, αλλά και έξι ήττες στους έξι αγώνες που έχουν δώσει στο Φάληρο. Η Εφές, που ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν, ανέβηκε στο 4-6.

Ο Σάσα Βεζένκοφ τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μουσταφά Φαλ πέτυχε 15 και οι Γιώργος Πρίντεζης, Τόμας Ουόκαπ από 9. Έπαιξαν και οι Μάρτιν 5, Σλούκας 5, Παπανικολάου 3, Ντόρσεϊ 2, ΜακΚίσικ 4, Λαρεντζάκης, Λούντζης. Απουσίασε ο τραυματίας Λιβιό Ζαν-Σαρλ, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο νεοφερμένος φόργουορντ Κουίνσι Έισι.

Ο Ροντρίκ Μπομπουά ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με 29 πόντους και 7/10 τρίποντα. Ο Μίτσιτς πρόσθεσε 19, ο Λάρκιν 10, ο Μοερμάν 9 και ο Σίμον 8 για την Εφές.

O Oλυμπιακός θα υποδεχθεί τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Φάληρο, το βράδυ της Παρασκευής (21.00). Η πρωτοπόρος Αρμάνι γνώρισε βαριά ήττα στο Καζάν από την Ούνιξ με 97-71 και έπεσε στο 8-2, όπου βρίσκεται από χθες η Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός, που μετά τη χθεσινή ήττα του από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 76-69, έπεσε στο 2-8, δοκιμάζεται αύριο στις 9.30 μ.μ. στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν (4-6).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter