Μπάσκετ: Ξέσπασε στη Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ: Ξέσπασε στη Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Euroleague, με …εκκωφαντικό μάλιστα σκορ, με σύμμαχο το κοινό του στο ΟΑΚΑ (6.000 φίλαθλοι): 77-58 τη Βιλερμπάν. Είχε περάσει τριετία από την τελευταία φορά που το «τριφύλλι» πέτυχε δύο νίκες σε εβδομάδα με διπλή αγωνιστική.

Πλέον, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς μετράει 4 νίκες και 6 ήττες. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έπεσαν στο 3-7.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με διαφορά 15 πόντων στο πρώτο μέρος (39-24), με όπλα την καλή άμυνα και την προσεκτική κυκλοφορία της μπάλας. Ο οίστρος του Ντουέιν Μπέικον και η πληθωρική παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη έφεραν το σκορ στο 66-37 στο τέλος της γ’ περιόδου και η συνέχεια ήταν εύκολη, αν και οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού, που χειροκροτήθηκε: Ουόλτερς 5, Λι 7, Μποχωρίδης 2, Γ. Καλαϊτζάκης, Π. Καλαϊτζάκης 3, Πονίτκα 10, Μπέικον 25, Ουίλιαμς 8, Γκουντάιτις 6, Xουγκάζ, Μαντζούκας, Παπαγιάννης 9. Απουσίασε και αυτή τη φορά ο τραυματίας Γκριγκόνις.

Από την απογοητευτική Βιλερμπάν, που ανήκει στον περίφημο Τόνι Πάρκερ και έχει προπονητή τον αδελφό του, Τι Τζέι, ξεχώρισαν οι Πονς 11, Τάιους 10, Φαλ 9, Ντε Κολό 7, Μάθιους 7.

Στον αγώνα της Τετάρτης, πάλι στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην παράταση το θρίλερ με  τη Βίρτους Μπολόνια, με σκορ 88-85, με τρίποντο του Ντέρικ Ουίλιαμς λίγο πριν το τέλος.

Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 7-3, νίκησε χθες την Άλμπα Βερολίνου στο Φάληρο: 86-76, με 22 πόντους του Βεζένκοφ και 19 του Παπανικολάου. Την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με 90-84. Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη προηγείται στη βαθμολογία, με 9 νίκες σε 10 αγώνες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter