Μπερτομέου: «Χρειάζεται υπομονή με τον Παναθηναϊκό»

Μπερτομέου: «Χρειάζεται υπομονή με τον Παναθηναϊκό»

Mε αδιαφορία και σχετική απαξίωση απάντησε ο Τζόρντι Μπερτομέου στις «απειλές» που ακούστηκαν από την Αθήνα για πιθανή αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Εuroleague.

«Τα έχουμε ξανακούσει όλα αυτά», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, μέσα από συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais. Kαι χαρακτήρισε τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού «αυτονόητη», αφού «δεν υπάρχει εκεί έξω κάποιο καλύτερο σενάριο».

Ο Καταλανός πρόσθεσε ότι έχουν υπάρξει και στο παρελθόν παραδείγματα αποχώρησης κάποιων ομάδων, όπως η Σιένα ή η Μπένετον Τρεβίζο, αλλά αντικαταστάθηκαν από άλλες.

«Το ίδιο θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση, αν χρειαστεί. Παρά το γεγονός ότι έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση, δεν έχουν προχωρήσει. Με τον Παναθηναϊκό, το καλύτερο που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις υπομονή και την ικανότητα να συζητήσεις μαζί τους ώστε να τους κάνεις να καταλάβουν».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεσμεύεται με κλειστό δεκαετές συμβόλαιο με την Euroleague. Τυχόν αποχώρηση θα ενεργοποιήσει ρήτρες με αξία που υπολογίζεται να φτάσει ακόμα και τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter