Μπίστσαν: «Θα είναι… κολασμένη η έδρα της ΑΕΚ»

Μπίστσαν: «Θα είναι… κολασμένη η έδρα της ΑΕΚ»

Στην «καυτή» έδρα της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίστσαν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει υου αυριανού αγώνα ρεβάνς του 3ου προκριματικού του Champions League (19/9, 21:45).

«Όλα είναι ξεκάθαρα, μας περιμένει μια δύσκολη πρόκληση, ένα δύσκολο έργο. Πρέπει να νικήσουμε, θέλουμε να νικήσουμε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, θα ρίξουμε τους εαυτούς μας στη μάχη, θα δώσουμε το μάξιμουμ και πιστεύουμε ότι θα είναι αρκετό για να νικήσουμε και να προκριθούμε» είπε ο Μπίστσκαν και συμπλήρωσε για την ατμόσφαιρα που περιμένει στην Ελλάδα, καθώς και ως παίκτης έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ: «Έπαιξα σε ένα διαφορετικό γήπεδο, δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστικό να κάνουμε τη σύγκριση. Ξέρω τι είναι ένα γήπεδο τέτοιου τύπου και πώς είναι η ατμόσφαιρα σε τέτοια παιχνίδια. Είναι ξεκάθαρο πως θα είναι… κολασμένη και έξτρα καυτή, αλλά ας προσπαθήσουμε να βγούμε από το ηφαίστειο με τα χέρια μας ψηλά».

Για την ομάδα του είπε: «Θα δούμε για την κατάσταση. Δεν προπονήθηκαν όλοι μετά το παιχνίδι. Όσο για τη διαθεσιμότητα για το παιχνίδι, έχουμε αποφασίσει ότι θα δούμε ποιους θα έχουμε για να παίξουν».

Για το τι περιμένει αύριο: «Είχα ξαφνιαστεί που δεν είχα δεχτεί ερώτηση για την ΑΕΚ πριν το πρώτο παιχνίδι, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο τι ομάδα είναι. Μερικοί που έπαιξαν είπαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Βγήκαν πιο δυνατοί στο δεύτερο μέρος και φάνηκε ότι ήταν. Η αλήθεια είναι με την ισορροπία δυνάμεων είναι δύσκολο να κρίνεις, αλλά ξέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε στην κορυφή της απόδοσής μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η αντίπαλος είναι σκληρή, έμπειρη, επιθετική και δεν είναι ασταθής, γι’ αυτό απαιτείται υψηλό επίπεδο από εμάς».
Για το τι περιμένει γενικά στην Αθήνα: «Περιμένω τα ίδια που αντιμετώπισαν εκείνοι εδώ. Δεν υπήρξαν προβλήματα, ένιωσαν ασφαλείς. Το περιμένω αυτό επίσης στην Αθήνα».

Για την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη φέτος: «Το πρωτάθλημά μας είναι αναπτυσσόμενο, το δικό τους είναι ανταγωνιστικό, επενδύουν πολλά χρήματα, έχουν έμπειρους παίκτες. Είναι εστιασμένοι στο αποτέλεσμα επειδή ο ανταγωνισμός τους αναγκάζει, δεν κάνουν πολλά πειράματα, αποκτούν καλούς παίκτες, είναι σχεδόν όλοι διεθνείς. Δεν είναι τυχαίο. Χτίζονται γήπεδα, οι οπαδοί θέλουν ποιότητα και αποτελέσματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter