Νέα Φιλαδέλφεια: Έπεσε η αυλαία των απολογιών – Σε 16 φυλακές της χώρας οι συλληφθέντες (Video)

Νέα Φιλαδέλφεια: Έπεσε η αυλαία των απολογιών – Σε 16 φυλακές της χώρας οι συλληφθέντες (Video)

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η μαραθώνια διαδικασία των απολογιών των 105 συλληφθέντων χούλιγκαν για τα αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη Δευτέρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της «Ένωσης», Μιχάλη Κατσουρή. Άπαντες οι κατηγορούμενοι (105) κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Οι 105 κατηγορούμενοι θα «μοιραστούν» σε 16 φυλακές της χώρας, χωρισμένοι σε ομάδες τριών ατόμων. Παράλληλα, οκτώ εξ αυτών θα μεταφερθούν στις φυλακές Αυλώνα, ενώ άλλοι έξι θα κρατηθούν στον Κορυδαλλό.

Η διαδικασία των απολογιών ξεκίνησε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, με 102 άτομα κροατικής υπηκοότητας, δύο ελληνικής και έναν αλβανικής να περνούν την πόρτα των ανακριτικών αρχών. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στα αιματηρά επεισόδια.

Διαβάστε σχετικά: Νέα Φιλαδέλφεια: 105 κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι

Αναμένεται άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή συνεχίζονται, με τις αρχές να εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, με πλήθος βίντεο να έχει καταγράψει τις κινήσεις των χούλιγκαν το μοιραίο βράδυ.

Παράλληλα αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συλληφθέντων, καθώς η αστυνομία θεωρεί ότι ίσως εντοπιστούν και άλλα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή και τα επεισόδια, εκτός των 105 συλληφθέντων.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter