Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της κομμώτριας – «Είχε έντονο πόνο στο στομάχι και αδυναμία ομιλίας, μετά την επέμβαση»

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της κομμώτριας – «Είχε έντονο πόνο στο στομάχι και αδυναμία ομιλίας, μετά την επέμβαση»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 57χρονης κομμώτριας από τη Πάτρα που κατέληξε μετά από λιποαναρρόφηση, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η κομμώτρια υπεβλήθη σε λιποαναρρόφηση με υπερήχους, η οποία είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια από Έλληνες πλαστικούς χειρουργούς.

Οι δύο ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό της 57χρονης δεν κατέληξαν σε ουσιαστικά συμπεράσματα και αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ πιθανολογούν πως πέθανε από οξεία λοίμωξη από κάποιο μικρόβιο ή ιό.

Ο πλαστικός χειρουργός, Γιώργος Σκούρας, μιλά στο «Tlive», για τη χειρουργική επέμβαση λιποαναρρόφησης με υπερήχους, επιβεβαιώνοντας πως είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται πολλά χρόνια τώρα. Ο ίδιος εξήγησε πως ουσιαστικά αυτό που γίνεται είναι να ρευστοποιηθεί το λίπος πριν αυτό απορροφηθεί και πως οι εν λόγω τεχνικές χρησιμοποιούνται διεθνώς ωστόσο είναι πιο επιθετικές τεχνικές, καθώς αυξάνεται η πιθανότητα για εγκαύματα. Ξεκαθάρισε όμως πως η λιποαναρρόφηση με υπερήχους δεν μπορεί να συνδεθεί με το αποτέλεσμα του θανάτου.

Οι συγγενείς ζητούν απαντήσεις για το τι συνέβη στο χειρουργείο που υπεβλήθη στις 13 Μαΐου, αλλά και για το γεγονός ότι μετά την επέμβαση η γυναίκα απευθύνθηκε σε τρία νοσοκομεία λόγω των αφόρητων πόνων που ένιωθε.Σύμφωνα με τον Alpha, στην ιδιωτική κλινική έγιναν αρκετές εξετάσεις στην 57χρονη καθώς ο πλαστικός χειρουργός θέλει να αποκλείσει το ενδεχόμενο θρόμβωσης. Ο γιατρός στη συνέχεια, εφόσον κίνδυνος για θρόμβωση δεν φάνηκε να υπάρχει, καθησύχασε την ασθενή και την έστειλε στο σπίτι της.

Η κόρη της συγκλονίζει με τη μαρτυρία της καθώς περιγράφει τα όσα πέρασε η μητέρα της, αφότου επέστρεψε στο σπίτι. Έκανε λόγο για φουσκάλες στα πόδια, έντονο πόνο στο στομάχι και αδυναμία ομιλίας. Ήταν η στιγμή που ειδοποίησε την αστυνομία και με περιπολικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Σύμφωνα με την κόρη της 57χρονης, οι γιατροί έπεσαν πάνω από τη μητέρα της και τη διασωλήνωσαν, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η 57χρονη είχε ήδη πάθει σηψαιμία

Διαβάστε επίσης:

Πιτσιλιές, βρομιές και Μαφία

Μαφία εφοριακών εκβιάζει επιχειρηµατίες

Κύριε Πιτσιλή, απαντήστε για την εφεύρεση της Ειδικής Αιτιολογίας

Πώς το επίσημο twitter της ΑΑΔΕ «μαρτυρά» τις ανησυχίες Πιτσιλή για το… Documento

Κύκλωμα ΔΟΥ Χαλκίδας: Επιχείρησαν να σηκώσουν τα λεφτά από τους λογαριασμούς τους – Δεσμεύτηκαν τα πάντα από την Αρχή για το Ξέπλυμα

Χαλκίδα: Η «εκλεκτή» του Πιτσιλή, η «αλβανική» γραμμή, και ο ρόλος της «Λίνας» – Έτσι δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών εφοριακών

Χαλκίδα: Ο υφυπουργός Σπανάκης είχε βραβεύσει την προϊσταμένη ΔΟΥ, του κυκλώματος εκβιαστών εφοριακών

Η μαφία της ΑΑΔΕ και στη Χαλκίδα: Πώς η ΕΛΑΣ ξεσκέπασε το κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες – Επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του Documento

Χαλκίδα: Το Οικονομικό Επιμελητήριο απαντά για τη βράβευση της «προϊσταμένης» του κυκλώματος από τον Β. Σπανάκη

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter