Σοκ με νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Τη «γάζωσε» μέσα στην ταβέρνα

Σοκ με νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Τη «γάζωσε» μέσα στην ταβέρνα

Μία ακόμη γυναικοκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Μια 43χρονη γυναίκα μητέρα τριών παιδιών έπεσε νεκρή στην Σωτηρίτσα Λάρισας γύρω στις 10:30 το πρωί της Τρίτης όταν ο 54χρονος σύζυγός της εισέβαλε στην ταβέρνα του αδερφού της που εργαζόταν η άτυχη γυναίκα τους τελευταίους μήνες και τη «γάζωσε» εν ψυχρώ με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες. Στη συνέχεια, ο 54χρονος συζυγοκτόνος, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Επτά γυναικοκτονίες μέσα σε επτά μήνες και ακόμα περιμένουμε τον κ. Μητσοτάκη ν’ αποδοκιμάσει την κα Συρεγγέλα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι ζούσε μόνιμα στην Αθήνα ωστόσο το τελευταίο διάστημα η 43χρονη γυναίκα είχε μετακομίσει μόνιμα στη Λάρισα για να βοηθήσει με το μαγαζί τον αδερφό της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Παράλληλα, η γυναίκα φαίνεται πως είχε εκκινήσει διαδικασίες διαζυγίου.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, μία ώρα πριν την αποτρόπαια δολοφονία, ο 54χρονος είχε φτάσει στη Λάρισα και ζήτησε να συναντήσει τον δικηγόρο που είχε αναλάβει την εντολή από την άτυχη γυναίκα για να ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Η νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα έρχεται λίγες μέρες μετά τη γυναικοκτονία στην Δάφνη, τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο αλλά και της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, η υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα μόλις χθες Δευτέρα δήλωνε δημόσια πως δε βλέπει καμία έξαρση των γυναικοκτονιών παρά μόνο όπως η ίδια είπε στις καταγγελίες βίας υπογραμμίζοντας μάλιστα πως δεν έχουμε γίνει και Βενεζουέλα, δήλωση χαρακτηριστική της αδιαφορίας της κυβέρνησης απέναντι στο πρόβλημα που όπως φαίνεται μέρα με τη μέρα μεγεθύνεται.

Διαβάστε επίσης: Ιατροδικαστές μιλούν για την κακοποίηση: «Γυναίκες έρχονται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα χέρια»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter