Νέα προεκλογική φιέστα Μητσοτάκη στην τελετή παραλαβής των ελικοπτέρων

Νέα προεκλογική φιέστα Μητσοτάκη στην τελετή παραλαβής των ελικοπτέρων

Σε ακόμη μία επικοινωνιακή προεκλογική φιέστα του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετατράπηκε η τελετή παραλαβής των τριών πρώτων ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων Romeo MH-60R Seahawk, η οποία είχε δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο ο Νίκος Δένδιας προσκάλεσε στην τελετή τον ναύαρχο Αποστολάκη.

Στην ατζέντα τα εξοπλιστικά με στόχο την επανασυσπείρωση

Οδεύοντας προς τις ευρωεκλογές, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναμένεται να αναδείξει ακόμη περισσότερο στη δημόσια σφαίρα, τα ζητήματα της ασφάλειας και των εξοπλισμών, καθώς το δεξιό της ακροατήριο συρρικνώνεται, ειδικά μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Σημειώνεται, ότι στην τοποθέτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε, δίνοντας μήνυμα και προς τον Ερντογάν, ότι «παρά την ηρεμία που επικρατεί τώρα στο Αιγαίο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι εξ ανατολών γείτονες επιταχύνουν το δικό τους εξοπλιστικό πρόγραμμα. Επιβάλλονται συνεπώς οι προσεγγίσεις όμως σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις και όλοι οφείλουμε να είμαστε προσηνείς αλλά ποτέ αφελείς μένοντας προσηλωμένοι στην πυξίδα που δείχνει το διεθνές δίκαιο την ειρήνη και τη συνεργασία».

Διαβάστε επίσης:

Τώρα ο Μητσοτάκης και Φαραώ

Πτώση F-16: Σώος ο πιλότος, πρόλαβε να εγκαταλείψει (Video)

Έκρηξη στα Τέμπη: Νέες καταγγελίες για «συγκάλυψη» από τη ΔΑΕΕ της Πυροσβεστικής- ‘Ντρέπομαι κ. Μητσοτάκη’

Βουλή LIVE: Γαλάζιο κουκούλωμα για το έγκλημα στα Τέμπη – Λάμπει δια της… απουσίας του ο Μητσοτάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter