Νέο σοκαριστικό συμβάν: Χτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι με τούβλο…

Νέο σοκαριστικό συμβάν: Χτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι με τούβλο…

Τελειωμό δεν έχει ο κατάλογος θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, παρά τα επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα» της κυβέρνησης, στον απόηχο της γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων…

Συγκλονίζει ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στην Αιτωλοακαρνανία όπου ένας 51 ετών άνδρας δε δίστασε να χτυπήσει με τούβλο στο κεφάλι τη σύζυγό του…

Σύμφωνα με το Agrionews.gr, σοβαρό υπήρξε μάλιστα σημερινό που φερεται να διαδραματίστηκε τις απογευματινές ώρες σε χωριό της περιοχής του Αιτωλικού του οποίου το Αστυνομικό Τμήμα ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση.

51χρονος φέρεται-κατά τη διάρκεια καυγά- να τραυμάτισε με τούβλο στο κεφάλι τη σύζυγο του η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ υποβλήθηκε σε αξονική στο νοσοκομείο Αγρινίου.Ευτυχώς δεν φέρει σοβαρό τραύμα.

Η ίδια σοκαρισμένη αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που κινητοποιήθηκαν άμεσα και έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού αλλά δεν εντόπισαν τον άνδρα.

Αναζητείται πλέον ενόσω σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Εκπαιδευμένοι σκύλοι ξεψαχνίζουν το οικόπεδο στη Λάρισα – «Εάν υπάρχουν ανθρώπινα υπολείμματα θα τα εντοπίσουμε»

Εγιναν… 41 τα ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η «γαλάζια» Πιπιλή τρολάρει τις επιλογές Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές

Απομνημονεύματα Σόιμπλε: Το παρασκήνιο για Βαρουφάκη, Grexit, δημοψήφισμα και η «αναγνώριση» Τσίπρα

Ντόναλντ Τραμπ: Πώς σχεδιάζει να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία σε 24 ώρες

Άγιοι Ανάργυροι: Στη ΜΕΘ παραμένει ο 39χρονος γυναικοκτόνος – Αποκαλυπτικές οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter