Νίκη τετράδας για ΠΑΟ, επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ

Νίκη τετράδας για ΠΑΟ, επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο και πάτησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με τον Απόλλωνα που αναβλήθηκε.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κάκιστο και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι μπροστά από τις δύο εστίες δημιουργήθηκε μόλις μία φάση κι αυτή από εκτέλεση φάουλ.

Οι πράσινοι είχαν μία φλύαρη υπεροχή, χωρίς να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Λοντίγκιν. Ο ΠΑΣ αμυνόταν πολύ καλά και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρεθούν σε θέση για γκολ. Θα μπορούσε μάλιστα να προηγηθεί στο σκορ, αλλά στάθηκε άτυχος. Στο 43’ ο Σάλιακας εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στην αριστερή κάθετη δοκό της εστίας του Μπρινιόλι.

Το παιχνίδι είχε ένταση και το τριφύλλι άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 54’ ο Βιγιαφάνιες με κάθετη πάσα βρήκε τον Χουάνκαρ, αυτός σέντραρε και στο δεύτερο δοκάρι ο Μαουρίσιο με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η νίκη κλείδωσε για τον Παναθηναϊκό στο 69’. Ο Βιγιαφάνιες εκτέλεσε φάουλ, ο Σάντσες πήρε την κεφαλιά στην αριστερή γωνία της μικρής περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

O Θ. Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάλιακα, Περέα, Γκαρντάφσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο (90’ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (67’ Βιτάλ), Παλάσιος (81’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (67’ Μακέντα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι (73’ Μπρένερ), Σνάιντερ (86’ Λώλης), Περέα (76’ Μέντες), Μιλιντσεάνου (86’ Λιάσος).

**Η Θ13 με πανό στο γήπεδο της Λεωφόρου πήρε θέση για την Διπλή Ανάπλαση και έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάκη Μαλακατέ.

Το πανό έγραφε: «Δεν γίνεται να συζητάμε για νέο γήπεδο χωρίς αυτό να έχει τα ίδια δικαιώματα με αυτά της Λεωφόρου. Μαλακατέ υπερασπίσου τα συμφέροντα του συλλόγου αλλιώς πάρε την Διπλή Ανάπλαση και δρόμο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter