Νίκος Καραχάλιος: Ένα εκατομμύριο νεοδημοκράτες γύρισαν την πλάτη στον Μητσοτάκη

Νίκος Καραχάλιος: Ένα εκατομμύριο νεοδημοκράτες γύρισαν την πλάτη στον Μητσοτάκη

«Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να στρέψει ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους του εναντίον του», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καραχάλιος, επικεφαλής της νέας πολιτικής κίνησης «Δημοκράτες» και πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας Στο Κόκκινο.

Αναφερόμενος σε όσα έγιναν στο συνέδριο αλλά και για την πολιτική που ασκεί η κυβερνώσα παράταξη ο κ. Καραχάλιος εξήγησε πως «ο κ. Μητσοτάκης ουσιαστικά δεν απάντησε, ο κ. Σαμαράς του έριξε το γάντι και ο κ. Μητσοτάκης δεν το σήκωσε. Γιατί δεν το σήκωσε; Γιατί αν το σήκωνε θα πηγαίναμε σε πολύ χειρότερα πράγματα και αν δεν ήταν το τέλος του συνεδρίου μπορεί να άρχιζε το ξήλωμα της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη».

«Αν πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι με την κατάχρηση της εξουσίας θα επιβληθεί για πολύ στον κόσμο της ΝΔ είναι βαθιά γελασμένος οι εκλογές που έρχονται είναι οι εκλογές που θα του το αποδείξει ο κόσμος με την ψήφο του και φοβάμαι ότι αν έχει χάσει ήδη 10 μονάδες στις δημοσκοπήσεις τις οποίες ελέγχει δηλαδή ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους, στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν, τα τραύματα θα είναι πολύ μεγαλύτερα», συμπλήρωσε ο Νίκος Καραχάλιος ενώ χαρακτήρισε «μύθο» ότι οι διαρροές από τη σημερινή ΝΔ κατευθύνονται στην Ακροδεξιά, εκτιμώντας πως το μεγάλύτερο ποσοστό κατευθύνεται στο αντιμητσοτακικό στρατόπεδο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter