Ο Άδωνις συγχωρεί τη μίζα αν είναι μικρή

Ο Άδωνις συγχωρεί τη μίζα αν είναι μικρή

Για μία ακόμη φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατάφερε να εκτεθεί με απάντηση που έδωσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter. 

Στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση για τις μίζες «πράσινων» στελεχών ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε με ένα σχόλιο που προδίδει τουλάχιστον βιασύνη.

«Πρώτον ο Μιχελάκης έχει καταδικαστεί στον Α βαθμό και έχει κάνει έφεση. Θα δούμε. Αν καταδικαστεί αμετάκλητα να με ρωτήσεις. Δεύτερον ο Μιχελάκης καταδικάστηκε για 7.000 ευρώ. Ο Άκης για 300.000.000 ευρώ», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος μάλλον πιστεύει ότι κάτω από ένα συγκεκριμένο χρηματικό όριο η μίζα μπορεί να συγχωρεθεί.

Είχε προηγηθεί δημόσια αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Ραγκούση για τις μίζες στελεχών από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Την αρχή έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης που αντέδρασε σε έντονη κριτική του Γιάννη Ραγκούση με το εξής σχόλιο: «Προς το παρόν ο μόνος καταδικασμένος υπουργός είναι ο Άκης από το κόμμα σου υπουργέ, άρα όση χυδαιότητα και να εκτοξεύεις δεν με πιάνει».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε άμεσα: «Εγώ ντρέπομαι για τον Άκη. Ενώ εσύ για τον υπουργό Μιχελάκη που αποσιωπάς ότι καταδικάστηκε κι αυτός για δωροδοκία, όχι μόνο δεν ντρέπεσαι αλλά προστατεύεις και τη ρύθμισή του για τους Μπέους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter