Ο Αντώναρος διαψεύδει τον Μαρινάκη: Και όμως έχει γίνει ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών προ Ευρωεκλογών

Ο Αντώναρος διαψεύδει τον Μαρινάκη: Και όμως έχει γίνει ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών προ Ευρωεκλογών
Στιγμιότυπο από την τηλεμαχία (DEBATE) των Πολιτικών Αρχηγών για τις Ευρωεκλογές 2009 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ,Πέμπτη 28 Μαΐου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ο Ευάγγελος Αντώναρος ίσως είναι ο κατ’ εξοχήν πλέον αρμόδιος για να διαψεύσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη ο οποίος στη χθεσινή του ενημέρωση… ξέχασε πως είχε ξαναγίνει ντιμπέιτ (τηλεμαχία τότε) πολιτικών αρχηγών πριν από Ευρωεκλογές.

Σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος θυμίζει τη ρήση πως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» αφού ενημερώνει πως το 2009 με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή -όταν εκείνος ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος- είχε γίνει ντιμπέιτ. Προσθέτει μάλιστα πως κάτι ανάλογο -αν θυμάται καλά- είχε γίνει και το 2004 «επίσης με τον Καραμανλή που ξέρει να τιμά τους θεσμούς και τις υποχρεώσεις του».

Διαβάστε επίσης: Ο Μητσοτάκης τρέμει και αρνείται το ντιμπέιτ ενόψει Ευρωεκλογών

Όσο για τον Παύλο Μαρινάκη τον χαρακτηρίζει «αδιόρθωτο παθολογικό ψεύτη» σημειώνοντας πως τρέμουν στο ενδεχόμενο «το αφεντικό του» να αντιμετωπίσει σε στούντιο «χωρίς προκατ ερωτήσεις» τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Αδιόρθωτος παθολογικός ψεύτης ο κυβερν. εκπρόσωπος. Είπε ότι σε καμία αναμέτρηση στο παρελθόν για τις ευρωεκλογές δεν έγινε νιμπλειτ πολιτικών αρχηγών.

Κι όμως έγινε. Το 2009 με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή — ήμουν εγώ εκπρόσωπος τότε. Αλλά και το 2004 αν θυμάμαι καλά. Επίσης με τον Καραμανλή που ξέρει να τιμά τους θεσμούς και τις υποχρεώσεις του. Αντίθετα με τον σημερινό πρωθυπουργο της αυθαιρεσιας και της αυταρέσκειας.

Ποιος θα τραβήξει το αυτί αυτού του προκλητικού κυρίου που με την αυθάδεια της αμετροέπειας του λέει ό,τι του κατέβει;

Βλέπετε τρέμει κι αυτός το ενδεχόμενο ότι το αφεντικό του θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σε στούντιο χωρίς προκατ ερωτήσεις και μέχρι το τελευταίο κόμμα προετοιμασμένες απαντήσεις τον Στέφανο Κασσελάκη. Τότε θα φαινόταν όλη η αδιανόητη πολιτική του γύμνια.

 

Στιγμιότυπο από την τηλεμαχία (DEBATE) των Πολιτικών Αρχηγών για τις Ευρωεκλογές 2009 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ,Πέμπτη 28 Μαΐου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

 

Διαβάστε επίσης

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να στείλει με τεχνάσματα «πώλησης» ελληνικά F-16 στην Ουκρανία

Γιώργος Κύρτσος: «… στον μητσοτακισμό πάνω από όλα είναι το “ψητό”»

Περικοπές στις θεραπείες και αυξήσεις στα φάρμακα – Ο Άδωνης ανάβει πράσινο φως για την άνοδο των τιμών

Τέμπη: «Πυρά» Πλακιά κατά Αδειλίνη – «Μας έλεγε αυτά συμβαίνουν – Θα ουρλιάζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου» (Video)

Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η διαδικασία, οι ποσοστώσεις, η πεντάδα Κασσελάκη και η εφορευτική επιτροπή

Δημοσκόπηση: 8 στους 10 δεν πιστεύουν ότι η κυβέρνηση κάνει αρκετά για την ακρίβεια και την εγκληματικότητα

Γιατί όχι και κούρεμα με την «ψιλή»;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter