Ο Καμπουράκης «δεν αντέχει» την κριτική στη Μενδώνη και «ξανασκέφτεται» την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ

Ο Καμπουράκης «δεν αντέχει» την κριτική στη Μενδώνη και «ξανασκέφτεται» την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ

«Πως αντέχει η Μενδώνη» είναι το νέο πόνημα υποστήριξης της υπουργού Πολιτισμού και συκοφάντησης των πολιτών που εξανίστανται με την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, με την υπογραφή αυτή τη φορά του Δημήτρη Καμπουράκη. Εκτός όμως από την -καθόλου απρόβλεπτη- στήριξή του, ο δημοσιογράφος φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει και μία «είδηση».

«Ζούμε σε καιρούς που έχουν χάσει κάθε έρμα. Απροκάλυπτους, κυνικούς, δολοφονικούς. Ποιος σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος θα αποτολμήσει να μπει στην πολιτική, κάτω από τέτοιους όρους; Απορώ» καταλήγει στο άρθρο του στο Liberal ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, αποτελεί έναν εκ των εκλεκτών του Κυριάκου Μητσοτάκη για υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά στις επερχόμενες εκλογές.

Η παραπάνω αναφορά είναι βέβαια η λιγότερο προκλητική από τον δημοσιογράφο-φερόμενο ως γαλάζιο υποψήφιο. Στο ίδιο άρθρο επιτίθεται άγρια στον ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν ενορχηστρώνει τον κανιβαλισμό της υπουργού και αφήνει σοβαρές αιχμές μέσα από απαξιωτικά σχόλια για την ποιότητα των καλλιτεχνών που διαμαρτύρονται για την υπόθεση Λιγνάδη.

«Να βγαίνει ο κάθε αλητάμπουρας και ο κάθε ανερυθρίαστος, να της λέει ότι καλύπτει παιδεραστές; Να το ακούει από τον ίδιον τον Τσίπρα και από τον εκπρόσωπο του Ηλιόπουλο; Ειλικρινά σας το γράφω, αν ήμουν εγώ στην θέση της, θα έδινα μια μούντζα προς τα πίσω και θα την έκανα από το υπουργείο δίχως δεύτερη σκέψη», γράφει ο Καμπουράκης και συνεχίζει:

«Θα μου πείτε, αυτό θέλουν, αυτό επιδιώκουν. Να απηυδήσει, να τα βροντήξει κάτω και μετά να πούνε ότι “το φευγιό της αποδεικνύει την ενοχή της”. Ο αιώνιος ανθρωποφάγος ΣΥΡΙΖΑ που αγαπήσαμε. Αμ ο άλλος, ο περίφημος καλλιτεχνικός μας κόσμος, τι σας λέει; Τόσες εκατοντάδες άνθρωποι που σήμερα φωνάζουν και σηκώνουν πανό στις παραστάσεις για την απελευθέρωση του εγκληματία, δίπλα στον Λιγνάδη δούλευαν, αλλά κανένας τους δεν ήξερε τίποτα για το ποιόν του. Έπρεπε να το ξέρει μόνο η Μενδώνη όταν τον διόρισε, σωστά;».

Δύσκολα πέφτει κάποιος από τα σύννεφα με την υποστήριξε Καμπουράκη στη Λίνα Μενδώνη και κατ’ επέκταση στον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν είναι ο πρώτος, δεν θα είναι ο τελευταίος από τους «φίλους και γνωστούς» της Νέας Δημοκρατίας που ενώνει τη φωνή του με την αντίδραση.

Εύλογα όμως συμπεραίνει κανείς πως με το πόνημά του αυτό αποφάσισε με έμμεσο τρόπο να εκφράσει τις αμφιβολίες του για την υποψηφιότητά του… με τον Κυριάκο. Εκτός εάν δεν λογίζει εαυτόν «σοβαρό» και «αξιοπρεπή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter