Ο Κυριάκος ντύθηκε… Ανδρέας και πήγε στην Ημαθία

Ο Κυριάκος ντύθηκε… Ανδρέας και πήγε στην Ημαθία

Πέρα από τα όρια του πανικού πρέπει να βρίσκεται πλέον το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη που μετρά και ξαναμετρά τα… κουκιά και αγωνιά για την πορεία των εκλογών, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, κρίνοντας από την εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας το πρωί της Δευτέρας, που πασχίζει να σταματήσει την αιμορραγία του κέντρου για τη Νέα Δημοκρατία.

«Θα πρέπει να κινητοποιήσουμε όλες και όλοι τις δυνάμεις μας, ειδικά ο κομματικός μας μηχανισμός, καθώς πλησιάζουμε πια στην τελική ευθεία, πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές. Θα πρέπει να μεταφέρουμε σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες ένα μήνυμα: οι επόμενες εκλογές, φίλες και φίλοι, είναι εξαιρετικά κρίσιμες» παρακαλούσε τους ψηφοφόρους του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πλατεία της Αλεξάνδρειας το πρωί της Δευτέρας.

Η προσπάθεια αυτή όμως του πρωθυπουργού να πείσει τους πολίτες να τον ψηφίσουν δεν ήταν η μόνη, και δεν ήταν η πιο συγκινητική κατά την εξόρμησή του στη Βόρεια Ελλάδα τη Δευτέρα.

Όπως φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες που δόθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου στη δημοσιότητα από την επίσκεψή του, ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε την εμφάνισή του με… ζιβάγκο! Μάλιστα, όταν ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας το σχολίασε, έξω από το μουσείο της Βεργίνας, ο πρωθυπουργός του απάντησε «ετοιμάστηκα για καιρό βόρειας Ελλάδας».

Το αποκορύφωμα όμως ήταν άλλο. Μετά από την ομιλία του στην πλατεία της Αλεξάνδρειας, με την οποία παρακαλούσε και στήριξη των πολιτών, δηλώνοντας μάλιστα  πως «θέλω εδώ στην Ημαθία να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ ως προς το εκλογικό μας αποτέλεσμα», τα ηχεία της πλαιτείας πλημμύρισαν με ήχους του… ΠΑΣΟΚ!

Συγκεκριμένα, εμβρόντητοι οι πολίτες άκουσαν να παίζει το «Ροκ της Καντίνας» της Ελένης Καραΐνδρου, το γνωστό τραγούδι που για χρόνια ακουγόταν πριν ο Ανδρέας Παπανδρέου ανέβει στο βήμα για τις ομιλίες του. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια το τραγούδι ακούγεται στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα.

Ζιβάγκο λοιπόν, και ύμνος του ΠΑΣΟΚ. Να δούμε τι άλλο θα κάνει ο Κυριάκος για να εξασφαλίσει καμία ψήφο από τους κεντρώους, στον ιδιότυπο ανταγωνισμό που έχει πλέον με τον Νίκο Ανδρουλάκη για τα μάτια της Εύας Καϊλή, ή καλύτερα, για τις… βαλίτσες της. Και που είσαι ακόμα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter